Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Odido heeft last van storing tv en internet

  Odido blijft problemen houden met het leveren van vaste diensten via de netwerken van onder meer Open Dutch Fiber, KPN NetwerkNL en Delta Fiber.
  Jarco Kriek
  19 februari 2024
  comments 0
  Odido heeft last van storing tv en internet

  Odido – voorheen T-Mobile – meldt zelf dat het aantal storingsmeldingen in de regio Rotterdam hoger is dan gemiddeld. De klachten in de regio Rotterdam gaan over de vaste diensten, waaronder Interactieve TV en internet, en lijken zich vooral voor te doen in en om Ridderkerk.

   

  Interactieve TV

  Na de introductie van de nieuwe Mediabox voor Interactieve TV klinken er meer klachten over het tv-aanbod. Deze nieuwe Mediabox functioneert op het Android TV/Google TV-platform. Dit platform biedt uitgebreide ondersteuning voor streamingdiensten en tevens toegang tot meer dan 7000 apps van andere online dienst via apps die zijn te downloaden via de Google Play Store. Nadeel is wel dat providers die een dergelijke decoder gebruiken veel tijd en geld moeten steken in de app voor de eigen lineaire tv-dienst en de ondersteuning van de in bruikleen geleverde decoder. Zo is KPN inmiddels al meer dan een jaar bezig met tweewekelijkse verbeteringen (updates) voor de TV+ diensten via Android TV. Ook Delta Fiber test een Android TV bruikleendecoder. Ziggo houdt het bij het eigen Horizon EOS-platform.

  OdidotvtelevisieInteractieve TVinternetstoringglasvezel

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview