Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Odido voegt HBO Max aan abonnement toe

  Odido (voorheen T-Mobile) heeft een nieuwe streamingdienst aan het portfolio toegevoegd. Vanaf vandaag is HBO Max als gratis keuzemogelijkheid beschikbaar.
  Jarco Kriek
  10 oktober 2023
  comments 0
  Odido voegt HBO Max aan abonnement toe
  Foto Getty Images

  Wie bij Odido de mobiele abonnementsvorm Unlimited Premium of Unlimited Plus heeft, kan vanaf 10 oktober kiezen voor streamingdienst HBO Max als extra geleverde dienst. HBO Max is na Videoland de tweede grote streamingdienst die een samenwerkingsovereenkomst met Odido heeft gesloten. Wie bij Odido een andere mobiele abonnementsvorm heeft, kan rechtstreeks via de provider een HBO Max-abonnement kopen. Dit kost €7,99 per maand. De provider zet hiermee de volgende stap in de Unlimited-ervaring en biedt klanten nog meer keuze. 

   

  Extra diensten

  Odido over de toevoeging van extra producten aan mobiele abonnementen: “Odido wil het radicaal anders doen in telecomland en doet dit onder het motto ’het kan ook zo’. Met die gedachte lanceerde het bedrijf in september een geheel nieuwe portfolio waar Unlimited de standaard is. Om nog beter aan te sluiten op de hedendaagse klantvragen biedt Odido Extra’s, waarmee klanten gemakkelijk kunnen genieten van populaire (streaming)diensten die continu toegevoegd kunnen worden en maandelijks verwisselbaar zijn. Daarnaast verkent Odido de digitale mogelijkheden om het voor klanten makkelijker te maken. Met Extra’s kiezen klanten binnen de Odido app zo voor verschillende streamingdiensten met films, series en sport. Ook boeken en muziek beluisteren behoort tot de mogelijkheden. Om het nog makkelijker te maken kan alles op één factuur. Zo heb je als klant overzicht van welke diensten je hebt en pas je ze gemakkelijk aan op één plek.”

   

  Televisie

  Odido meldt niet dat Thuis-abonnees met tv en internet via vaste netwerken zoals glasvezel via de provider een HBO Max-abonnement kunnen afsluiten. Dit kan te maken hebben met het feit dat het door Odido gebruikte tv-platform directe toegang tot streamingdienst HBO Max niet kan ondersteunen.

  OdidomobielabonnementUnlimiteddataHBO MaxOTTonlinestreamingdienstfilmsseries

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)