Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Odido voegt tijdelijk gratis Apple One toe aan Extra aanbod

  Als eerste telecomprovider in Nederland biedt Odido zijn klanten de mogelijkheid om streamingdienst Apple One toe te voegen aan hun abonnement.
  Jarco Kriek
  28 mei 2024
  comments 1
  Odido voegt tijdelijk gratis Apple One toe aan Extra aanbod

  Odido presenteerde bij naamswijziging van T-Mobile naar de huidige merknaam ook een voor klanten nieuwe en interessante pakketstructuur met de naam Extra. Met Extra kunnen Odido-klanten moeiteloos genieten van populaire online diensten, waaronder streamingdiensten. De door Odido ondersteunde diensten kunnen met punten worden betaald. Odido biedt zijn klanten deze punten gratis aan, afhankelijk van het gekochte onbeperkte data-abonnement (unlimited). De abonnees hebben zelf de keuze voor welke online dienst of streamingdienst ze deze punten gebruiken. Ook is het mogelijk om de met punten 'gekochte' abonnementen maandelijks te wijzigen.

   

  Eerste in Nederland

  Aan het Extra aanbod voegt Odido vandaag ook Apple One toe. Dit abonnement combineert de online Apple-diensten Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade en iCloud+. Dit betekent dat met dit abonnement honderden films en series bekeken kunnen worden terwijl er daarnaast miljoenen muzieknummers en een breed scala aan games beschikbaar zijn. De bij Apple One geleverde cloudopslag is 50 GB. Odidio biedt Apple One de eerste drie maanden gratis, daarna betalen klanten €19,95 per maand. Klanten kunnen ook met punten betalen bij een Odido Unlimited Premium mobiel abonnement.

   

  Innovatief

  “Bij Odido streven we er altijd naar om onze klanten de nieuwste innovaties, meest geavanceerde technologieën en nieuwste content te bieden. We zijn dan ook trots om een grote en belangrijke streamingdienst toe te voegen aan ons assortiment, dat al bestaat uit toonaangevende contentproviders zoals Amazon Prime, SkyShowtime, Videoland en HBO Max”, zo stelt de telecomprovider.

  OdidoApple OneAppleApple TV+Apple MusicExtraabonnement

  Reacties