Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Oefenwedstrijd Ajax live bij Ziggo Sport

  Alle Ziggo-klanten kunnen zaterdag 9 juli zonder extra betaling kijken naar een oefenwedstrijd van Ajax. Deze wordt op Ziggo Sport uitgezonden.
  Jarco Kriek
  8 juli 2022
  comments 0
  Oefenwedstrijd Ajax live bij Ziggo Sport
  Foto Getty Images

  Ajax oefent zaterdag 9 juli tegen Lokomotiv Zagreb. De aftrap van deze voetbalwedstrijd is 14.00 uur. De uitzending op Ziggo Sport begint om 13.45 uur. Ziggo-klanten kunnen deze wedstrijd zonder extra te betalen live volgen via het digitale basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Klanten van andere aanbieders – zoals KPN, T-Mobile en Canal Digitaal – kunnen alleen kijken met het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement.

   

  Alle oefenwedstrijden

  VodafoneZiggo heeft als hoofdsponsor van Ajax de uitzendrechten van de oefenwedstrijden van de Amsterdamse voetbalclub gekocht. Hieronder het voorlopige oefenschema van Ajax deze week. De wedstrijden worden uitgezonden bij Ziggo Sport en voor andere providers bij Ziggo Sport Totaal.

  •  Zaterdag 9 juli 14.00 uur: Ajax - Lokomotiv Zagreb (uitzending begint om 13.45 uur)
  • Vrijdag 15 juli 15.30 uur: Ajax – KAS Lupen (uitzending begint om 15.15 uur)
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportvoetbalAjax

  Reacties

 1. TV-TIP Downey's Dream Cars

  Downey's Dream Cars
  discovery om 17:30 uur
  Robert Downey Jr. werd een van de grootste filmsterren van de 21ste eeuw, door de rol van Tony Stark in de Marvel-films. In deze reeks documentaires hangt Robert écht de uitvinder uit. De acteur heeft een grote verzameling auto’s; de tijd is rijp om ze om te bouwen naar elektrische voertuigen. Downey trapt af met een Chevrolet K10 pick-uptruck die nú nog 1 op 6 rijdt. Verder op de planning staan een Corvette Stingray én het up-to-date brengen van een klassieke Volkswagen T1-bus.

  TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  Interview