Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Olav Mol moet ook bij Viaplay commentator Formule 1 blijven’

  De Nederlandse Formule 1-liefhebber wil in meerderheid dat Olav Mol ook de komende jaren bij Viaplay de commentator van Formule 1 blijft.
  Jarco Kriek
  3 november 2021
  comments 11
  ‘Olav Mol moet ook bij Viaplay commentator Formule 1 blijven’
  Foto Getty Images

  Uit onderzoek van GPfans blijkt dat 74 procent van de op dit moment bijna 5.500 deelnemers aan een poll graag de stem van Olav Mol als commentator bij Formule 1 via Viaplay willen horen. Eén op de vijf deelnemers heeft na al die jaren wel genoeg van Olav Mol en wil liever dat een ander het commentaar gaat leveren. Formule 1 met het commentaar van Mol is in ieder geval tot medio december op Ziggo Sport (alleen bij Ziggo) en Ziggo Sport Totaal (bij vrijwel alle distributeurs waaronder KPN en T-Mobile) te volgen. Na het huidige seizoen verhuizen de uitzendrechten naar Viaplay.

   

  Nog niet gebeld

  Olav Mol is nog niet door Viaplay benaderd om de komende jaren het commentaar bij Formule 1 te blijven leveren. In het tv-programma Jinek op RTL 4 zegt Mol dat hij hierover niet bezorgd is. Viaplay heeft sinds 1 november de eerste Nederlandse medewerker in dienst genomen. Dit is de van RTL afkomstige Marco Zwaneveld die hoofd van de sporttak van Viaplay Nederland wordt. Mol denkt dat Zwaneveld eerst de organisatie van de Nederlandse tak gaat opbouwen en pas daarna de poppetjes gaat invullen. Mol verwacht dat rond deze tijd zijn telefoon overgaat.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayFormule 1Olav Mol

  Reacties

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview