Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Olav Mol moet ook bij Viaplay commentator Formule 1 blijven’

  De Nederlandse Formule 1-liefhebber wil in meerderheid dat Olav Mol ook de komende jaren bij Viaplay de commentator van Formule 1 blijft.
  Jarco Kriek
  3 november 2021
  comments 11
  ‘Olav Mol moet ook bij Viaplay commentator Formule 1 blijven’
  Foto Getty Images

  Uit onderzoek van GPfans blijkt dat 74 procent van de op dit moment bijna 5.500 deelnemers aan een poll graag de stem van Olav Mol als commentator bij Formule 1 via Viaplay willen horen. Eén op de vijf deelnemers heeft na al die jaren wel genoeg van Olav Mol en wil liever dat een ander het commentaar gaat leveren. Formule 1 met het commentaar van Mol is in ieder geval tot medio december op Ziggo Sport (alleen bij Ziggo) en Ziggo Sport Totaal (bij vrijwel alle distributeurs waaronder KPN en T-Mobile) te volgen. Na het huidige seizoen verhuizen de uitzendrechten naar Viaplay.

   

  Nog niet gebeld

  Olav Mol is nog niet door Viaplay benaderd om de komende jaren het commentaar bij Formule 1 te blijven leveren. In het tv-programma Jinek op RTL 4 zegt Mol dat hij hierover niet bezorgd is. Viaplay heeft sinds 1 november de eerste Nederlandse medewerker in dienst genomen. Dit is de van RTL afkomstige Marco Zwaneveld die hoofd van de sporttak van Viaplay Nederland wordt. Mol denkt dat Zwaneveld eerst de organisatie van de Nederlandse tak gaat opbouwen en pas daarna de poppetjes gaat invullen. Mol verwacht dat rond deze tijd zijn telefoon overgaat.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayFormule 1Olav Mol

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Pak van mijn hart

  Pak van mijn hart
  SBS6 om 20:00 uur
  De broers Tom en Niek runnen een sinterklaascentrale. De aantrekkelijke Julia huurt de mannen in en deze klus verandert alles.

  TV-TIP Christmas in Evergreen: Letters to Santa

  Christmas in Evergreen: Letters to Santa
  RTL 8 om 20:00 uur
  Lisa bezoekt voor het eerst in jaren weer haar geboorteplaats Evergreen en schrikt als ze hoort dat de dorpswinkel moet sluiten.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)