Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Olav Mol moet ook bij Viaplay commentator Formule 1 blijven’

  De Nederlandse Formule 1-liefhebber wil in meerderheid dat Olav Mol ook de komende jaren bij Viaplay de commentator van Formule 1 blijft.
  Jarco Kriek
  3 november 2021
  comments 11
  ‘Olav Mol moet ook bij Viaplay commentator Formule 1 blijven’
  Foto Getty Images

  Uit onderzoek van GPfans blijkt dat 74 procent van de op dit moment bijna 5.500 deelnemers aan een poll graag de stem van Olav Mol als commentator bij Formule 1 via Viaplay" target="_blank">Viaplay willen horen. Eén op de vijf deelnemers heeft na al die jaren wel genoeg van Olav Mol en wil liever dat een ander het commentaar gaat leveren. Formule 1 met het commentaar van Mol is in ieder geval tot medio december op Ziggo Sport (alleen bij Ziggo) en Ziggo Sport Totaal (bij vrijwel alle distributeurs waaronder KPN en T-Mobile) te volgen. Na het huidige seizoen verhuizen de uitzendrechten naar Viaplay.

   

  Nog niet gebeld

  Olav Mol is nog niet door Viaplay benaderd om de komende jaren het commentaar bij Formule 1 te blijven leveren. In het tv-programma Jinek op RTL 4 zegt Mol dat hij hierover niet bezorgd is. Viaplay heeft sinds 1 november de eerste Nederlandse medewerker in dienst genomen. Dit is de van RTL afkomstige Marco Zwaneveld die hoofd van de sporttak van Viaplay Nederland wordt. Mol denkt dat Zwaneveld eerst de organisatie van de Nederlandse tak gaat opbouwen en pas daarna de poppetjes gaat invullen. Mol verwacht dat rond deze tijd zijn telefoon overgaat.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayFormule 1Olav Mol

  Reacties

 1. TV-TIP Harry Potter and the Philosopher's Stone

  Harry Potter and the Philosopher's Stone
  Paramount Network om 20:30 uur
  De jonge Harry Potter woont na de dood van zijn ouders bij z'n oom en tante, waar hij slecht behandeld wordt en voortdurend de pesterijen van zijn verwend neefje moet ondergaan. Op zijn elfde verjaardag verneemt Harry dat zijn ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij unieke magische krachten bezit. Hij vertrekt naar een Britse kostschool voor leerling-tovenaars, waar hij heel wat vrienden maakt die net als hij speciale krachten bezitten. Beetje bij beetje zal hij de waarheid ontdekken achter de mysterieuze dood van zijn ouders...

  TV-TIP Grey's Anatomy

  Grey's Anatomy
  Net 5 om 20:30 uur
  Met het aankomende vertrek van Ellen Pompeo in het achterhoofd stonden de makers van Grey's Anatomy voor een kruispunt: kabbelen we door met de huidige bezetting of geven we de serie een flinke opfrisbeurt. In het slotakkoord van het vorige seizoen bleek het laatste: het opleidingsprogramma werd gesloten en daarmee werd ook meteen een hele roedel witte jassen naar de uitgang gedirigeerd. Aan het begin van het nieuwe seizoen besluit Meredith het programma tóch te reanimeren, met vijf nieuwe artsen in opleiding als gevolg.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)