Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Olav Mol moet ook bij Viaplay commentator Formule 1 blijven’

  De Nederlandse Formule 1-liefhebber wil in meerderheid dat Olav Mol ook de komende jaren bij Viaplay de commentator van Formule 1 blijft.
  Jarco Kriek
  3 november 2021
  comments 11
  ‘Olav Mol moet ook bij Viaplay commentator Formule 1 blijven’
  Foto Getty Images

  Uit onderzoek van GPfans blijkt dat 74 procent van de op dit moment bijna 5.500 deelnemers aan een poll graag de stem van Olav Mol als commentator bij Formule 1 via Viaplay willen horen. Eén op de vijf deelnemers heeft na al die jaren wel genoeg van Olav Mol en wil liever dat een ander het commentaar gaat leveren. Formule 1 met het commentaar van Mol is in ieder geval tot medio december op Ziggo Sport (alleen bij Ziggo) en Ziggo Sport Totaal (bij vrijwel alle distributeurs waaronder KPN en T-Mobile) te volgen. Na het huidige seizoen verhuizen de uitzendrechten naar Viaplay.

   

  Nog niet gebeld

  Olav Mol is nog niet door Viaplay benaderd om de komende jaren het commentaar bij Formule 1 te blijven leveren. In het tv-programma Jinek op RTL 4 zegt Mol dat hij hierover niet bezorgd is. Viaplay heeft sinds 1 november de eerste Nederlandse medewerker in dienst genomen. Dit is de van RTL afkomstige Marco Zwaneveld die hoofd van de sporttak van Viaplay Nederland wordt. Mol denkt dat Zwaneveld eerst de organisatie van de Nederlandse tak gaat opbouwen en pas daarna de poppetjes gaat invullen. Mol verwacht dat rond deze tijd zijn telefoon overgaat.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayFormule 1Olav Mol

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Europa League: FC Zürich - PSV

  UEFA Europa League: FC Zürich - PSV
  Veronica om 18:00 uur
  PSV zou drie weken geleden tegen Arsenal aantreden, maar dat werd uitgesteld vanwege het overlijden van Queen Elizabeth. De club loopt Europees gezien dus een wedstrijd achter. Dat legt de druk op aanvoerder Luuk de Jong: winst tegen FC Zürich zou voor de stand in groep A niet gek zijn.

  TV-TIP Keuringsdienst van waarde

  Keuringsdienst van waarde
  NPO 3 om 20:25 uur
  Ooit zwommen ze enkel en alleen in zee: grote garnalen. Nu worden ze voor consumptie gekweekt in oorden hier ver vandaan. En over die kweek hoorde de Keuringsdienst een vreemd verhaal. Bij de moeder garnaal zou een oog worden afgeknipt. Dat zou de voortplanting op de één of andere manier stimuleren. Een ogenschijnlijk onwaarschijnlijk gerucht, of toch niet? De Keuringsdienst over hoe de garnalenindustrie op onorthodoxe wijze de geboortecijfers opkrikt.

  Interview