Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Olav Mol moet ook bij Viaplay commentator Formule 1 blijven’

  De Nederlandse Formule 1-liefhebber wil in meerderheid dat Olav Mol ook de komende jaren bij Viaplay de commentator van Formule 1 blijft.
  Jarco Kriek
  3 november 2021
  comments 11
  ‘Olav Mol moet ook bij Viaplay commentator Formule 1 blijven’
  Foto Getty Images

  Uit onderzoek van GPfans blijkt dat 74 procent van de op dit moment bijna 5.500 deelnemers aan een poll graag de stem van Olav Mol als commentator bij Formule 1 via Viaplay willen horen. Eén op de vijf deelnemers heeft na al die jaren wel genoeg van Olav Mol en wil liever dat een ander het commentaar gaat leveren. Formule 1 met het commentaar van Mol is in ieder geval tot medio december op Ziggo Sport (alleen bij Ziggo) en Ziggo Sport Totaal (bij vrijwel alle distributeurs waaronder KPN en T-Mobile) te volgen. Na het huidige seizoen verhuizen de uitzendrechten naar Viaplay.

   

  Nog niet gebeld

  Olav Mol is nog niet door Viaplay benaderd om de komende jaren het commentaar bij Formule 1 te blijven leveren. In het tv-programma Jinek op RTL 4 zegt Mol dat hij hierover niet bezorgd is. Viaplay heeft sinds 1 november de eerste Nederlandse medewerker in dienst genomen. Dit is de van RTL afkomstige Marco Zwaneveld die hoofd van de sporttak van Viaplay Nederland wordt. Mol denkt dat Zwaneveld eerst de organisatie van de Nederlandse tak gaat opbouwen en pas daarna de poppetjes gaat invullen. Mol verwacht dat rond deze tijd zijn telefoon overgaat.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayFormule 1Olav Mol

  Reacties

 1. TV-TIP The Sommerdahl Murders

  The Sommerdahl Murders
  NPO 3 om 20:38 uur
  In een boot in de haven van Helsingør wordt een projectontwikkelaar dood aangetroffen.

  TV-TIP Eens Ging de Zee Hier Tekeer

  Eens Ging de Zee Hier Tekeer
  NPO 2 om 20:42 uur
  Nadat de laatste schroef in de Afsluitdijk was gedraaid, verwachtte men dat de voormalige kustplaatsjes snel zouden doodbloeden. Niets was minder waar.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)