Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Olav Mol ook volgend jaar commentator Formule 1

  Olav Mol blijft in ieder geval volgend jaar als commentator bij Formule 1-races te horen. Onduidelijk is alleen bij welk medium dit het geval is.
  Jarco Kriek
  19 november 2021
  comments 4
  Olav Mol ook volgend jaar commentator Formule 1
  Foto ProShots

  De tv-rechten van Formule 1 verhuizen volgend jaar van Ziggo Sport naar streamingdienst Viaplay" target="_blank">Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT). Of Ziggo Sport Formule 1-commentator Olav Mol eveneens van Ziggo Sport naar Viaplay verhuist, is een vraag die nog niet is beantwoord. NENT maakt binnen enkele weken meer bekend over de komst van Viaplay in Nederland en tuigt intussen het Formule 1-team op. Inmiddels is al duidelijk dat Amber Brantsen de Formule 1-studioprogramma’s gaat presenteren en NENT volgende week met analist Robert Doornbos praat over een overstap van Ziggo Sport naar Viaplay.

   

  Geen contact

  De hoop van veel Formule 1-liefhebbers is dat commentator Olav Mol en pitreporter Jack Plooij door NENT worden aangetrokken om net als nu bij Ziggo Sport het geval is ook de komende jaren hun bijdrage aan Formule 1-uitzendingen te kunnen geven. Olav Mol bevestigde vanmorgen in de ochtendshow van Frank Dane wederom dat tot nu toe geen contact met NENT is geweest over een eventuele overstap naar Viaplay. Dit is reden voor Frank Dane zijn sidekick Jelte van der Goot om een petitie te beginnen om NENT te bewegen om actie te ondernemen om Olav Mol en Jack Plooij voor Viaplay te contracteren.

   

  Radio

  Olav Mol is hoe dan ook volgend jaar als commentator bij Formule 1 te beluisteren. Zijn eigen radiozender Grand Prix Radio die hij samen met Alexander Stevens runt, heeft namelijk nog minimaal een jaar de radiorechten van de Formule 1. Hierdoor zijn de fans van Mol verzekerd dat ze volgend jaar Formule 1 kunnen volgen met het karakteristieke commentaar van Mol.

  Formule 1Olav MolJack PlooijGrand Prix RadioNordic Entertainment GroupNENTViaplay

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)