Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Olav Mol ook volgend jaar commentator Formule 1

  Olav Mol blijft in ieder geval volgend jaar als commentator bij Formule 1-races te horen. Onduidelijk is alleen bij welk medium dit het geval is.
  Jarco Kriek
  19 november 2021
  comments 4
  Olav Mol ook volgend jaar commentator Formule 1
  Foto ProShots

  De tv-rechten van Formule 1 verhuizen volgend jaar van Ziggo Sport naar streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT). Of Ziggo Sport Formule 1-commentator Olav Mol eveneens van Ziggo Sport naar Viaplay verhuist, is een vraag die nog niet is beantwoord. NENT maakt binnen enkele weken meer bekend over de komst van Viaplay in Nederland en tuigt intussen het Formule 1-team op. Inmiddels is al duidelijk dat Amber Brantsen de Formule 1-studioprogramma’s gaat presenteren en NENT volgende week met analist Robert Doornbos praat over een overstap van Ziggo Sport naar Viaplay.

   

  Geen contact

  De hoop van veel Formule 1-liefhebbers is dat commentator Olav Mol en pitreporter Jack Plooij door NENT worden aangetrokken om net als nu bij Ziggo Sport het geval is ook de komende jaren hun bijdrage aan Formule 1-uitzendingen te kunnen geven. Olav Mol bevestigde vanmorgen in de ochtendshow van Frank Dane wederom dat tot nu toe geen contact met NENT is geweest over een eventuele overstap naar Viaplay. Dit is reden voor Frank Dane zijn sidekick Jelte van der Goot om een petitie te beginnen om NENT te bewegen om actie te ondernemen om Olav Mol en Jack Plooij voor Viaplay te contracteren.

   

  Radio

  Olav Mol is hoe dan ook volgend jaar als commentator bij Formule 1 te beluisteren. Zijn eigen radiozender Grand Prix Radio die hij samen met Alexander Stevens runt, heeft namelijk nog minimaal een jaar de radiorechten van de Formule 1. Hierdoor zijn de fans van Mol verzekerd dat ze volgend jaar Formule 1 kunnen volgen met het karakteristieke commentaar van Mol.

  Formule 1Olav MolJack PlooijGrand Prix RadioNordic Entertainment GroupNENTViaplay

  Reacties

 1. TV-TIP Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

  Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
  RTL 5 om 20:30 uur
  Na de Mexicaanse avonturen van Kees in Wie is de Mol? gaat hij in Oplichters Aangepakt weer achter échte bandieten aan. Hij helpt Karola, een gehandicapte vrouw die via het internet voor 50.000 euro werd opgelicht. Kees spoort de daders op in Italië, maar daar zijn ze niet blij met de speurneus. Dit seizoen helpt Kees ook BN’ers die afgezet werden. Zo zien we o.a. Rob Geus voorbij­komen en B&B vol liefde-kandidaat Marian, die in Portugal met de dood werd bedreigd.

  TV-TIP Corsokoorts in Sint Jansklooster

  Corsokoorts in Sint Jansklooster
  SBS6 om 20:30 uur
  Het bloemencorso komt nu snel dichterbij en de verschillende teams werken koortsachtig om het feest tot een succes te maken. In het zicht van de finish duiken er tóch nog een paar grote problemen op. Extreme droogte en een verwoestende storm dreigen op het laatste moment roet in het eten te gooien. Daarnaast staat het privéleven van de teamleden niet stil, en lopen sommige kandidaten daarin óók tegen obstakels op.

  Interview