Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Olav Mol ook volgend jaar commentator Formule 1

  Olav Mol blijft in ieder geval volgend jaar als commentator bij Formule 1-races te horen. Onduidelijk is alleen bij welk medium dit het geval is.
  Jarco Kriek
  19 november 2021
  comments 4
  Olav Mol ook volgend jaar commentator Formule 1
  Foto ProShots

  De tv-rechten van Formule 1 verhuizen volgend jaar van Ziggo Sport naar streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT). Of Ziggo Sport Formule 1-commentator Olav Mol eveneens van Ziggo Sport naar Viaplay verhuist, is een vraag die nog niet is beantwoord. NENT maakt binnen enkele weken meer bekend over de komst van Viaplay in Nederland en tuigt intussen het Formule 1-team op. Inmiddels is al duidelijk dat Amber Brantsen de Formule 1-studioprogramma’s gaat presenteren en NENT volgende week met analist Robert Doornbos praat over een overstap van Ziggo Sport naar Viaplay.

   

  Geen contact

  De hoop van veel Formule 1-liefhebbers is dat commentator Olav Mol en pitreporter Jack Plooij door NENT worden aangetrokken om net als nu bij Ziggo Sport het geval is ook de komende jaren hun bijdrage aan Formule 1-uitzendingen te kunnen geven. Olav Mol bevestigde vanmorgen in de ochtendshow van Frank Dane wederom dat tot nu toe geen contact met NENT is geweest over een eventuele overstap naar Viaplay. Dit is reden voor Frank Dane zijn sidekick Jelte van der Goot om een petitie te beginnen om NENT te bewegen om actie te ondernemen om Olav Mol en Jack Plooij voor Viaplay te contracteren.

   

  Radio

  Olav Mol is hoe dan ook volgend jaar als commentator bij Formule 1 te beluisteren. Zijn eigen radiozender Grand Prix Radio die hij samen met Alexander Stevens runt, heeft namelijk nog minimaal een jaar de radiorechten van de Formule 1. Hierdoor zijn de fans van Mol verzekerd dat ze volgend jaar Formule 1 kunnen volgen met het karakteristieke commentaar van Mol.

  Formule 1Olav MolJack PlooijGrand Prix RadioNordic Entertainment GroupNENTViaplay

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Pak van mijn hart

  Pak van mijn hart
  SBS6 om 20:00 uur
  De broers Tom en Niek runnen een sinterklaascentrale. De aantrekkelijke Julia huurt de mannen in en deze klus verandert alles.

  TV-TIP Christmas in Evergreen: Letters to Santa

  Christmas in Evergreen: Letters to Santa
  RTL 8 om 20:00 uur
  Lisa bezoekt voor het eerst in jaren weer haar geboorteplaats Evergreen en schrikt als ze hoort dat de dorpswinkel moet sluiten.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)