1. Nieuws

    Omroep Flevoland tot eind van jaar zomerprogrammering door problemen

    De regionale omroep voor Flevoland heeft te kampen met personeelsgebrek en financiële problemen. Daarom wordt in de programmering gesnoeid.
    Jan-Hein Visser
    20 juli 2018
    comments 0
    Omroep Flevoland tot eind van jaar zomerprogrammering door problemen
    Foto ANP

    Omroep Flevoland moet de zomerprogrammering noodgedwongen doorvoeren tot uiterlijk het einde van dit jaar. Opmerkelijk is de reden waarom: financiële problemen die zijn ontstaan door personele problemen. Volgens de regionale publieke omroep kreeg deze dit jaar met dermate veel langdurig zieken te kampen dat dit een ton extra uit het jaarbudget heeft weggenomen. De hoofdredactie wijt de zwakke organisatorische positie ook aan de jarenlang opgelegde bezuinigingen vanuit Den Haag. Voorlopig zijn de programma-items per dag met twee gereduceerd.

    FlevolandPublieke Omroepregionale omroepenbezuinigingen

    Reacties

  1. TV-TIP World's Most Extraordinary Home

    World's Most Extraordinary Home
    Een om 18:15 uur
    De bekroonde architect Piers Taylor reist met actrice en huizenliefhebber Caroline Quentin de wereld over om bijzondere huizen op extreme locaties te bezichtigen. In Bombay bezoeken de twee een huis dat wordt omschreven als 'vanille-ijs met chocoladesaus'. Nu hopen dat het niet smelt.

    Doe mee en win!

    • *

      5X DVD PICNIC AT HANGING ROCK

      In 1900 maakt een groep schoolmeisjes een dagtocht naar het donkere, broeierige Hanging Rock. Tijdens de picknick verdwijnen drie meisjes en hun gouvernante in de Australische bush. Deze miniserie naar de roman van Joan Lindsay verschijnt 25 september op dvd en via lumiereseries.com streaming vanaf 18 september: Totaal TV mag de dvd vijf keer weggeven.

    TV-TIP Terug naar de kust

    Terug naar de kust
    NPO 3 om 20:25 uur
    In haar eerste ‘zware’ rol doet Linda de Mol het prima als de aan een jeugdtrauma lijdende vrouw, die na een abortus dreigbrieven krijgt. Een beetje thrillerkijker weet na drie kwartier hoe de vork in de steel zit, en dat maakt het uitkijken van deze goed geacteerde Saskia Noort-verfilming wat minder.