Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Omroep Zeeland en L1 Limburg bij Canal Digitaal van satelliet

    Het eerder door Canal Digitaal aangekondigde stoppen van de satellietverspreiding van de regionale televisiezenders Omroep Zeeland en L1 Limburg is sinds deze week geeffectueerd.
    Peter de Koning
    11 januari 2019
    comments 4
    Omroep Zeeland en L1 Limburg bij Canal Digitaal van satelliet

    Canal Digitaal maakte begin december bekend dat beide zenders vanaf 1 januari niet meer via de satelliet ontvangen kunnen worden. Dit is het gevolg van een besluit van beide regionale omroepen. Vanwege bezuiniging moet de 24/7 satellietverspreiding gestaakt worden. Hierdoor verdwijnen de zenders uit het zenderaanbod dat Canal Digitaal via de satelliet aan klanten levert. De zenders blijven, net als alle overige regionale zenders, wel bij Canal Digitaal beschikbaar, maar zijn alleen online op pc, laptop, tablet, smartphone en Smart TV te bekijken. Als gevolg van het staken van de satellietverspreiding van Omroep Zeeland en L1 Limburg heeft Canal Digitaal een nieuwe zenderlijst uitgebracht.


    Joyne

    Omroep Zeeland en L1 Limburg blijven op beperkte schaal wel via de satelliet te bekijken. Joyne verspreidt de zenders gedurende enkele uren per dag op de Eutelsat 9A-satelliet.

    Canal DigitaalM7 GroupJoynesatellietOmroep ZeelandL1 Limburg

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview