Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Online.nl: alleen forse prijsverhoging op netwerk Delta Fiber, prijs KPN netwerk gelijk

  Het is voor serviceproviders duurder om diensten aan te bieden via het glasvezelnetwerk van Delta Fiber dan via de netwerken van KPN (KPN NetwerkNL/Glaspoort).
  Jarco Kriek
  26 januari 2023
  comments 2
  Online.nl: alleen forse prijsverhoging op netwerk Delta Fiber, prijs KPN netwerk gelijk
  Foto Getty Images

  Dit blijkt uit de nieuwe abonnementsprijzen die Online.nl heeft aangekondigd en die vanaf 1 maart van toepassing zijn. Alle internetabonnementen die Online.nl via het Delta Fiber-netwerk aan klanten levert, gaan €4,50 per maand in prijs omhoog. Dit in tegenstelling tot diensten die Online.nl via de DSL koper- en glasvezelnetwerken van KPN levert. Deze blijven namelijk in prijs gelijk. Online.nl is hiermee de eerste aanbieder die ondanks de hoge inflatie het abonnement – voor een deel van de klanten – niet in prijs verhoogt.

   

  Veel duurder

  Het prijsverschil tussen internetabonnementen met gelijke snelheid via de glasvezelnetwerken van KPN en Delta Fiber loopt door de gedeeltelijke prijsverhoging bij Online.nl verder op. Het maximale verschil wordt vanaf 1 maart maar liefst €18,50 per maand. De nu door Online.nl aangekondigde abonnementsprijzen komen net nadat KPN onverwacht de prijs van eigen internetabonnementen met gemiddeld vijf euro per maand heeft verlaagd. KPN voert standaard op 1 juli de jaarlijkse prijsaanpassing door.

   

  Dit zijn de nieuwe prijzen van internetabonnementen bij Online.nl:

   

  • Glasvezel 100/100Mbps KPN €41,50 Delta Fiber €57,00
  • Glasvezel 200/200Mbps KPN €45,50 Delta Fiber €62,00
  • Glasvezel 500/500Mbps KPN €53,00 Delta Fiber €72,00
  • DSL 30/3Mbps (alleen KPN) €39,50
  • DSL 100/30Mbps (alleen KPN) €40,50
  Online.nlCanal+ LuxembourgCanal+KPNKPN NetwerkNLGlaspoortDelta Fiberinternetprijsverhoging

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)