Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Online.nl: alleen forse prijsverhoging op netwerk Delta Fiber, prijs KPN netwerk gelijk

  Het is voor serviceproviders duurder om diensten aan te bieden via het glasvezelnetwerk van Delta Fiber dan via de netwerken van KPN (KPN NetwerkNL/Glaspoort).
  Jarco Kriek
  26 januari 2023
  comments 2
  Online.nl: alleen forse prijsverhoging op netwerk Delta Fiber, prijs KPN netwerk gelijk
  Foto Getty Images

  Dit blijkt uit de nieuwe abonnementsprijzen die Online.nl heeft aangekondigd en die vanaf 1 maart van toepassing zijn. Alle internetabonnementen die Online.nl via het Delta Fiber-netwerk aan klanten levert, gaan €4,50 per maand in prijs omhoog. Dit in tegenstelling tot diensten die Online.nl via de DSL koper- en glasvezelnetwerken van KPN levert. Deze blijven namelijk in prijs gelijk. Online.nl is hiermee de eerste aanbieder die ondanks de hoge inflatie het abonnement – voor een deel van de klanten – niet in prijs verhoogt.

   

  Veel duurder

  Het prijsverschil tussen internetabonnementen met gelijke snelheid via de glasvezelnetwerken van KPN en Delta Fiber loopt door de gedeeltelijke prijsverhoging bij Online.nl verder op. Het maximale verschil wordt vanaf 1 maart maar liefst €18,50 per maand. De nu door Online.nl aangekondigde abonnementsprijzen komen net nadat KPN onverwacht de prijs van eigen internetabonnementen met gemiddeld vijf euro per maand heeft verlaagd. KPN voert standaard op 1 juli de jaarlijkse prijsaanpassing door.

   

  Dit zijn de nieuwe prijzen van internetabonnementen bij Online.nl:

   

  • Glasvezel 100/100Mbps KPN €41,50 Delta Fiber €57,00
  • Glasvezel 200/200Mbps KPN €45,50 Delta Fiber €62,00
  • Glasvezel 500/500Mbps KPN €53,00 Delta Fiber €72,00
  • DSL 30/3Mbps (alleen KPN) €39,50
  • DSL 100/30Mbps (alleen KPN) €40,50
  Online.nlCanal+ LuxembourgCanal+KPNKPN NetwerkNLGlaspoortDelta Fiberinternetprijsverhoging

  Reacties

 1. TV-TIP Live and Let Die

  Live and Let Die
  RTL 7 om 20:25 uur
  James Bond (Roger Moore, die de rol hier voor het eerst speelt) doet onderzoek naar de moord op drie collega's. Hij ontdekt dat de slachtoffers alle drie contact hadden met Kananga (Yaphet Kotto), de dictator van het Caraïbische eiland San Monique. Op San Monique krijgt 007 te maken met drugs, geweld en de duistere krachten van voodoo.

  TV-TIP Wheeler Dealers

  Wheeler Dealers
  discovery om 20:30 uur
  In mei 2002 werd de liefhebber van brullende motoren en brandend rubber getrakteerd op de gepeperde versie van de vrij brave Audi A6 Avant, de RS6 Avant. Met in het vooronder een 4,2 liter twinturbo V8, goed voor 450 pk, sprintte de opgepompte stationwagen in een duizelingwekkende 4,7 seconden van 0 naar 100 km/u. Mike vindt een ultra­marijnblauw exemplaar van de eerste generatie, die Elvis nog verder oppompt om het op het circuit op te nemen tegen dé sportwagen der sportwagens: de Porsche 911.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)