Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Online.nl: alleen forse prijsverhoging op netwerk Delta Fiber, prijs KPN netwerk gelijk

  Het is voor serviceproviders duurder om diensten aan te bieden via het glasvezelnetwerk van Delta Fiber dan via de netwerken van KPN (KPN NetwerkNL/Glaspoort).
  Jarco Kriek
  26 januari 2023
  comments 2
  Online.nl: alleen forse prijsverhoging op netwerk Delta Fiber, prijs KPN netwerk gelijk
  Foto Getty Images

  Dit blijkt uit de nieuwe abonnementsprijzen die Online.nl heeft aangekondigd en die vanaf 1 maart van toepassing zijn. Alle internetabonnementen die Online.nl via het Delta Fiber-netwerk aan klanten levert, gaan €4,50 per maand in prijs omhoog. Dit in tegenstelling tot diensten die Online.nl via de DSL koper- en glasvezelnetwerken van KPN levert. Deze blijven namelijk in prijs gelijk. Online.nl is hiermee de eerste aanbieder die ondanks de hoge inflatie het abonnement – voor een deel van de klanten – niet in prijs verhoogt.

   

  Veel duurder

  Het prijsverschil tussen internetabonnementen met gelijke snelheid via de glasvezelnetwerken van KPN en Delta Fiber loopt door de gedeeltelijke prijsverhoging bij Online.nl verder op. Het maximale verschil wordt vanaf 1 maart maar liefst €18,50 per maand. De nu door Online.nl aangekondigde abonnementsprijzen komen net nadat KPN onverwacht de prijs van eigen internetabonnementen met gemiddeld vijf euro per maand heeft verlaagd. KPN voert standaard op 1 juli de jaarlijkse prijsaanpassing door.

   

  Dit zijn de nieuwe prijzen van internetabonnementen bij Online.nl:

   

  • Glasvezel 100/100Mbps KPN €41,50 Delta Fiber €57,00
  • Glasvezel 200/200Mbps KPN €45,50 Delta Fiber €62,00
  • Glasvezel 500/500Mbps KPN €53,00 Delta Fiber €72,00
  • DSL 30/3Mbps (alleen KPN) €39,50
  • DSL 100/30Mbps (alleen KPN) €40,50
  Online.nlCanal+ LuxembourgCanal+KPNKPN NetwerkNLGlaspoortDelta Fiberinternetprijsverhoging

  Reacties

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview