Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Aankomst Tour de France in Parijs live op televisie, radio en internet

    Dit weekend vindt de ontknoping van de meerdaagse wielerronde Tour de France (Ronde van Frankrijk) plaats. Op televisie is dit live via NPO, VRT en Eurosport te volgen.
    Peter de Koning
    28 juli 2018
    comments 0
    Aankomst Tour de France in Parijs live op televisie, radio en internet
    Foto ANP

    De grote vraag van dit weekend is welke plek op het podium de Nederlandse wielrenner Tom Dumoulin mag betreden. De Nederlander staat voor het begin van het afsluitend weekendde van de Tour de France 2018 op de tweede plek en moet in de tijdrit van zaterdag ruim twee minuten goedmaken op leider Thomas om de eerste positie over te nemen. Maar Dumoulin kan bij een minder goede tijdrit ook nog naar de derde plek terugvallen. Een winst van Dumoulin in de Tour de France krijgt een nog specialer tintje omdat het dit jaar vijftig jaar geleden is dat Jan Janssen als eerste Nederlander de Tour de France won.

     

    NPO

    Het live televisieverslag van de laatste twee etappes van de Tour de France is in Nederland via diverse televisiezenders te volgen. Natuurlijk staat NPO 1 op zaterdag- en zondagmiddag voor een groot deel in het teken van de wielerronde. Maar ook VRT Sporza en Eurosport zenden de laatste momenten van de Tour de France 2018 live uit. Wie met het mooie weer in Nederland buiten wil kijken of op vakantie binnen de EU kan de Tour de France live volgen via mobiele televisiediensten zoals Ziggo GO en KPN Interactieve TV App. Op de radio kan men in Nederland in de ether via FM en DAB+ als ook wereldwijd online naar NPO Radio 1 luisteren.

    Tour de FranceRonde van FrankrijkNPOpublieke omroepNPO 1NPO Radio 1EurosportVRT

    Reacties