Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ontwijk mogelijke prijsverhoging: laatste kans om voor €8,25 per maand Viaplay te kijken

  De actieperiode om tegen bijna de helft van de prijs een Viaplay-abonnement af te sluiten is haast voorbij. Er resteren nog enkele dagen om het voordeel te pakken.
  Jarco Kriek
  24 juni 2023
  comments 4
  Ontwijk mogelijke prijsverhoging: laatste kans om voor €8,25 per maand Viaplay te kijken
  Foto Getty Images

  Viaplay gaat in ieder geval de prijs van abonnementen via het Apple-platform iTunes met twee euro per maand verhogen. Wie in juli op deze manier een Viaplay-abonnement afsluit, gaat maar liefst €17,99 per maand betalen. Bij de providers Ziggo. KPN, T-Mobile, Delta, Caiway en Solcon blijft de abonnementsprijs vooralsnog €15,99. Dit is ook het geval als direct bij Viaplay een maandabonnement wordt genomen.

   

  Jaarabonnement

  Bij Viaplay kan echter wel een jaarabonnement voor 99 euro worden afgesloten. Omgerekend is dit €8,25 per maand. Het hele jaarbedrag moet echter wel vooraf betaald worden. De actieprijs van 99 euro voor dit jaarabonnement is echter tijdelijk geldig tot en met 30 juni. Het normale tarief bij een jaarabonnement is €13,99 per maand. Wees er dus snel bij als je niet alleen een jaar lang goedkoper wilt kijken, maar ook zonder stress over mogelijke verdere prijsverhogingen bij Viaplay.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstabonnementaanbiedingkorting

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)