Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Oorlog in Oekraïne: tijdelijk 5 Oekraïense tv-zenders via kabel

  Stichting Kabelnet Veendam (SKV) is begonnen met de tijdelijke doorgifte van vijf Oekraïense tv-zenders. Dit in verband met de huidige oorlogssituatie in Oekraïne.
  Jarco Kriek
  25 februari 2022
  comments 5
  Oorlog in Oekraïne: tijdelijk 5 Oekraïense tv-zenders via kabel
  Foto Getty Images

  SKV laat hiermee wederom zien dat het één van de meest innovatieve providers is die snel inspeelt op plotselinge omstandigheden. Nu Rusland in het al langer lopende conflict Oekraïne is binnengevallen, heeft SKV direct besloten om vijf Oekraïense tv-zenders aan het aanbod van alle tv-abonnees toe te voegen. Het gaat om de zenders TV-1 Oekraïne HD, Channel 4 Oekraïne, Channel 5 Oekraïne, Live Oekraïne en Kiev TV. Landelijke providers zoals Ziggo, KPN en T-Mobile maken nog geen aanstalten om vanwege de huidige situatie in Oekraïne tijdelijk extra zenders aan te gaan bieden.

   

  Medeleven

  Bert Feiken, directeur SKV: "We leven erg mee met de mensen in Oekraïne en hun familieleden c.q. vrienden die in Nederland wonen. Via de zenders kunnen zij de situatie in Oekraïne volgen."

  Stichting Kabelnet VeendamSKVNLconnect

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)