Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Oorlog in Oekraïne: tijdelijk 5 Oekraïense tv-zenders via kabel

  Stichting Kabelnet Veendam (SKV) is begonnen met de tijdelijke doorgifte van vijf Oekraïense tv-zenders. Dit in verband met de huidige oorlogssituatie in Oekraïne.
  Jarco Kriek
  25 februari 2022
  comments 5
  Oorlog in Oekraïne: tijdelijk 5 Oekraïense tv-zenders via kabel
  Foto Getty Images

  SKV laat hiermee wederom zien dat het één van de meest innovatieve providers is die snel inspeelt op plotselinge omstandigheden. Nu Rusland in het al langer lopende conflict Oekraïne is binnengevallen, heeft SKV direct besloten om vijf Oekraïense tv-zenders aan het aanbod van alle tv-abonnees toe te voegen. Het gaat om de zenders TV-1 Oekraïne HD, Channel 4 Oekraïne, Channel 5 Oekraïne, Live Oekraïne en Kiev TV. Landelijke providers zoals Ziggo, KPN en T-Mobile maken nog geen aanstalten om vanwege de huidige situatie in Oekraïne tijdelijk extra zenders aan te gaan bieden.

   

  Medeleven

  Bert Feiken, directeur SKV: "We leven erg mee met de mensen in Oekraïne en hun familieleden c.q. vrienden die in Nederland wonen. Via de zenders kunnen zij de situatie in Oekraïne volgen."

  Stichting Kabelnet VeendamSKVNLconnect

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)