Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Oorlog in Oekraïne: tijdelijk 5 Oekraïense tv-zenders via kabel

  Stichting Kabelnet Veendam (SKV) is begonnen met de tijdelijke doorgifte van vijf Oekraïense tv-zenders. Dit in verband met de huidige oorlogssituatie in Oekraïne.
  Jarco Kriek
  25 february 2022
  comments 5
  Oorlog in Oekraïne: tijdelijk 5 Oekraïense tv-zenders via kabel
  Foto Getty Images

  SKV laat hiermee wederom zien dat het één van de meest innovatieve providers is die snel inspeelt op plotselinge omstandigheden. Nu Rusland in het al langer lopende conflict Oekraïne is binnengevallen, heeft SKV direct besloten om vijf Oekraïense tv-zenders aan het aanbod van alle tv-abonnees toe te voegen. Het gaat om de zenders TV-1 Oekraïne HD, Channel 4 Oekraïne, Channel 5 Oekraïne, Live Oekraïne en Kiev TV. Landelijke providers zoals Ziggo, KPN en T-Mobile maken nog geen aanstalten om vanwege de huidige situatie in Oekraïne tijdelijk extra zenders aan te gaan bieden.

   

  Medeleven

  Bert Feiken, directeur SKV: "We leven erg mee met de mensen in Oekraïne en hun familieleden c.q. vrienden die in Nederland wonen. Via de zenders kunnen zij de situatie in Oekraïne volgen."

  Stichting Kabelnet VeendamSKVNLconnect

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)