Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Oorlog in Oekraïne: tijdelijk 5 Oekraïense tv-zenders via kabel

  Stichting Kabelnet Veendam (SKV) is begonnen met de tijdelijke doorgifte van vijf Oekraïense tv-zenders. Dit in verband met de huidige oorlogssituatie in Oekraïne.
  Jarco Kriek
  25 february 2022
  comments 5
  Oorlog in Oekraïne: tijdelijk 5 Oekraïense tv-zenders via kabel
  Foto Getty Images

  SKV laat hiermee wederom zien dat het één van de meest innovatieve providers is die snel inspeelt op plotselinge omstandigheden. Nu Rusland in het al langer lopende conflict Oekraïne is binnengevallen, heeft SKV direct besloten om vijf Oekraïense tv-zenders aan het aanbod van alle tv-abonnees toe te voegen. Het gaat om de zenders TV-1 Oekraïne HD, Channel 4 Oekraïne, Channel 5 Oekraïne, Live Oekraïne en Kiev TV. Landelijke providers zoals Ziggo, KPN en T-Mobile maken nog geen aanstalten om vanwege de huidige situatie in Oekraïne tijdelijk extra zenders aan te gaan bieden.

   

  Medeleven

  Bert Feiken, directeur SKV: "We leven erg mee met de mensen in Oekraïne en hun familieleden c.q. vrienden die in Nederland wonen. Via de zenders kunnen zij de situatie in Oekraïne volgen."

  Stichting Kabelnet VeendamSKVNLconnect

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview