Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Oostenrijkse oefenwedstrijden Ajax live op Ziggo Sport

  De Amsterdamse voetbalclub Ajax begint aan een trainingskamp in Oostenrijk. De oefenwedstrijden zijn live te zien op Ziggo Sport.
  Jarco Kriek
  16 juli 2022
  comments 0
  Oostenrijkse oefenwedstrijden Ajax live op Ziggo Sport
  Foto Getty Images

  Ziggo Sport is het digitale sportkanaal van kabelbedrijf Ziggo dat zonder extra betaling door iedere abonnee kan worden bekeken op voorkeuzekanaal 14. Wie tv-diensten bij een andere provider afneemt – zoals KPN, T-Mobile en Canal Digitaal – moet een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement afsluiten om deze content te kunnen zien.

   

  Ajax

  De oefenwedstrijden die Ajax de komende dagen tijdens het trainingskamp in Oostenrijk speelt, zijn live te bekijken op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. Als eerste speelt de Amsterdamse club op dinsdag 19 juli om 18.00 uur tegen Red Bull Salzburg. Later in de week, op zaterdag 23 juli, is Eintracht Frankfurt de tegenstander. De aftrap van deze oefenwedstrijd is 15.00 uur. De uitzending op Ziggo Sport/Ziggo Sport Totaal begint een kwartier eerder. Het VodafoneZiggo bedrijfsonderdeel Ziggo is hoofdsponsor van Ajax en bezit hierdoor de uitzendrechten van alle oefenwedstrijden van de Amsterdams voetbalclub.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalvoetbalAjax

  Reacties

 1. Win stapels
  dvd's en Blu-ray's

  Stapel's dvd's en Blu-rays

  Interview

  • *

   Janny van der Heijden

   Heel Holland Bakt

   Zó lang in hetzelfde programma, ja, dan maak je nogal wat mee. Heel Holland Bakt-veteraan Janny van der Heijden (68) blikt aan de vooravond van het tiende seizoen terug én vooruit. “Ik ben altijd de klos bij André.”
   Reacties0 reactie(s)