Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Open Dutch Fiber en T-Mobile blijven in sneltreinvaart glasvezel aanleggen

  Wederom heeft Open Dutch Fiber een nieuw glasvezelnetwerk aangekondigd. Dit keer wordt de Brabantse gemeente Waalwijk verglaasd.
  Jarco Kriek
  8 juli 2022
  comments 1
  Open Dutch Fiber en T-Mobile blijven in sneltreinvaart glasvezel aanleggen
  Foto Getty Images

  Open Dutch Fiber gaat in Waalwijk 14.500 woningen op glasvezel aansluiten. Net als bij de overige glasvezelnetwerken van Open Dutch Fiber (ODF) wordt T-Mobile de hoofdhuurder. ODF-netwerken zijn open. Dit betekent dat naast T-Mobile ook andere serviceproviders diensten kunnen aanbieden. ODF verwacht dat over twee maanden de eerste woningen al op het glasvezelnetwerk aangesloten zijn. T-Mobile levert via ODF-netwerken internet met een maximale symmetrische snelheid van 1Gbps (1000Mbps) aan. Ziggo levert via het kabelnetwerk in Waalwijk eveneens breedbandinternet met een maximale downloadsnelheid van 1Gbps aan. De uploadsnelheid blijft met 50Mbps echter ver achter ten opzichte van glasvezel.

   

  Andere steden

  ODF timmert hard aan de weg met de aanleg van glasvezel. Deze week kondigde het bedrijf al nieuwe glasvezelnetwerken aan in Woerden en Rotterdam Charlois. Op dit moment is ODF netwerken aan het aanleggen in Den Haag, Eindhoven, Zoetermeer, Haarlem, Utrecht, Rotterdam en Ridderkerk. Het aantal woningen dat ODF gaat verglazen komt hierdoor nu al boven de half miljoen uit. Daarnaast nam ODF onlangs de glasvezelnetwerken van E-Fiber over.

  Open Dutch FiberT-Mobileglasvezel

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)