Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Open Dutch Fiber en T-Mobile blijven in sneltreinvaart glasvezel aanleggen

  Wederom heeft Open Dutch Fiber een nieuw glasvezelnetwerk aangekondigd. Dit keer wordt de Brabantse gemeente Waalwijk verglaasd.
  Jarco Kriek
  8 july 2022
  comments 1
  Open Dutch Fiber en T-Mobile blijven in sneltreinvaart glasvezel aanleggen
  Foto Getty Images

  Open Dutch Fiber gaat in Waalwijk 14.500 woningen op glasvezel aansluiten. Net als bij de overige glasvezelnetwerken van Open Dutch Fiber (ODF) wordt T-Mobile de hoofdhuurder. ODF-netwerken zijn open. Dit betekent dat naast T-Mobile ook andere serviceproviders diensten kunnen aanbieden. ODF verwacht dat over twee maanden de eerste woningen al op het glasvezelnetwerk aangesloten zijn. T-Mobile levert via ODF-netwerken internet met een maximale symmetrische snelheid van 1Gbps (1000Mbps) aan. Ziggo levert via het kabelnetwerk in Waalwijk eveneens breedbandinternet met een maximale downloadsnelheid van 1Gbps aan. De uploadsnelheid blijft met 50Mbps echter ver achter ten opzichte van glasvezel.

   

  Andere steden

  ODF timmert hard aan de weg met de aanleg van glasvezel. Deze week kondigde het bedrijf al nieuwe glasvezelnetwerken aan in Woerden en Rotterdam Charlois. Op dit moment is ODF netwerken aan het aanleggen in Den Haag, Eindhoven, Zoetermeer, Haarlem, Utrecht, Rotterdam en Ridderkerk. Het aantal woningen dat ODF gaat verglazen komt hierdoor nu al boven de half miljoen uit. Daarnaast nam ODF onlangs de glasvezelnetwerken van E-Fiber over.

  Open Dutch FiberT-Mobileglasvezel

  Reacties

 1. TV-TIP I Want Your Song

  I Want Your Song
  SBS 6 om 20:30 uur
  Met nummers als Ik wil zwemmen (in Bacardi Lemon) en Bieber van de kroeg heeft de Leidse vibratokoning Mart Hoogkamer de ­polonaise aan zijn kont hangen.

  TV-TIP The Beach

  The Beach
  Net 5 om 20:30 uur
  Een jonge Amerikaan heeft genoeg van zijn technologische omgeving. Door naar Thailand af te reizen probeert hij de sleur van alledag te doorbreken en de zin van zijn bestaan terug te vinden. In Thailand maakt hij kennis met een eigenaardige man die hem vertelt over een wonderbaarlijk mooi strand. Dit strand zou een paradijs op aarde moeten zijn.

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)