Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Open Dutch Fiber voert druk Ziggo verder op

  Ziggo krijgt niet alleen in grote en middelgrote steden concurrentie van de glasvezelnetwerken van Open Dutch Fiber, maar ook vaker in kleinere gemeenten.
  Jarco Kriek
  31 januari 2023
  comments 5
  Open Dutch Fiber voert druk Ziggo verder op
  Foto Getty Images

  In Edam, Volendam en Waterland krijgen 17.000 adressen toegang tot supersnel internet via de glasvezel van T-Mobile en Open Dutch Fiber. Open Dutch Fiber en T-Mobile sluiten hiermee opnieuw een groot gebied aan op glasvezel en leveren zo een bijdrage aan de verdere digitalisering van Nederland. Naar verwachting kunnen de eerste adressen, bestaande uit huishoudens en ondernemers, vanaf juni 2023 gebruikmaken van internet via glasvezel met up- en downloadsnelheden tot maximaal 1000Mbps (1Gbps).

   

  Druk op Ziggo

  De werkzaamheden beginnen in februari 2023 en inwoners en ondernemers worden door T-Mobile en Open Dutch Fiber geïnformeerd over deze werkzaamheden. Ziggo levert op dit moment in deze gemeenten al internet met dezelfde maximale downloadsnelheid. De uploadsnelheid blijft bij het kabelbedrijf echter achter.

   

  Meer gebieden

  Open Dutch Fiber timmert goed aan de weg in Nederland. De glasvezelexploitant – met T-Mobile als hoofdhuurder – heeft in de afgelopen periode in diverse steden en gemeenten glasvezel aangelegd of aangekondigd dit te gaan doen. Dit is onder meer het geval in Eindhoven, Zoetermeer, Haarlem, Den Haag en Rotterdam, Utrecht, Ridderkerk, Leidschendam/Voorburg, Delft, Venlo, Roosendaal, Amsterdam, Heemskerk, Beverwijk, Hellevoetsluis, Kerkrade, Woerden, Voorschoten, Capelle aan de IJssel, Assen, Purmerend, Rucphen, Leiden, Hillegom en Lisse.

  Open Dutch FiberODFT-MobileglasvezeltvtelevisieinternetZiggoVodafoneZiggoconcurrentieconcurrentiedruk

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)