Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Opnieuw forse prijsverhoging: nu bij veel gebruikte streamingdienst Spotify

  Het leven blijft maar duurder worden. Tenminste voor Nederlanders die net als vroeger hun streamingdiensten willen blijven gebruiken.
  Jarco Kriek
  24 juli 2023
  comments 3
  Opnieuw forse prijsverhoging: nu bij veel gebruikte streamingdienst Spotify
  Foto Getty Images

  Muziekstreamingdienst Spotify komt namelijk met een eerste prijsverhoging in het bestaan. En die hakt er flink in. De prijsverhoging ligt afhankelijk van het abonnement tussen de een en drie euro per maand. Het meest verkochte premium-abonnement gaat met een euro per maand omhoog en gaat 11 euro kosten. Het uitgebreidste abonnement gaat met drie euro omhoog. Hierdoor gaat het familie-abonnement 18 euro per maand kosten. Spotify is sinds 2010 in Nederland verkrijgbaar. Het is dus voor de eerste keer dat de muziekstreamingdienst in ons land de abonnementsprijs gaat verhogen.

   

  Kwaliteit

  Spotify onderbouwt de prijsverhoging als volgt: “We werken onze prijzen af en toe bij om te kunnen blijven innoveren en investeren, waardoor jij profiteert van een betere luisterervaring en meer mogelijkheden dan ooit tevoren.” Bij Spotify is de maximaal geleverde muziekkwaliteit op dit moment 320 kb/s. Andere muziekstreamingdiensten als Apple Music, Amazon Music en Deezer leveren muziek met een kwalitatief beter geluid. Er zijn geruchten dat Spotify op termijn met een speciaal abonnement komt waarbij muziek wordt geleverd in dezelfde kwaliteit als bij de concurrenten.

  muziekstreamingdienstOTTonlineSpotifygeluidskwaliteitabonnementprijsverhoging

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)