Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Opnieuw streamingdienst die met goedkoper reclameabonnement komt

  Diverse streamingdiensten bieden naast het normale reclamevrije abonnement ook een goedkoper abonnement met reclame. Streamz voegt zich bij het rijtje.
  Jarco Kriek
  18 mei 2023
  comments 0
  Opnieuw streamingdienst die met goedkoper reclameabonnement komt
  Foto Getty Images

  Dit keer is het de Belgische online dienst Streamz die een goedkopere kijkoptie met toegevoegde reclame op de markt brengt. Streamz is een streamingdienst van Telenet en DPG Media. Telenet is eigenaar van de lineaire Play-kanalen. DPG Media zwaait de scepter bij de VTM tv-kanalen. Via Streamz kan worden gekeken naar Belgische films, series en programma’s die op de lineaire kanalen van de eigenaren te zien zijn. Ook internationale content is aanwezig binnen het contentaanbod. Streamz is vergelijkbaar met Videoland in Nederland.

   

  Goedkoper

  Het reclamevrije abonnement van Streamz kost €8,99 per maand. Nieuw is een basisabonnement voor €5,95 per maand. Het contentaanbod bij dit goedkopere abonnement is identiek aan dat van de duurdere variant. Het enige verschil is het aantal gelijktijdige kijkmogelijkheden en de aanwezigheid van reclame.

  StreamzOTTonlinestreamingdienstfilmsseriesprogramma'sreclameabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Waku Waku

  Waku Waku
  NPO 3 om 18:21 uur
  Jarenlang werd Waku Waku gepresenteerd door Rob Fruithof, de quizmaster die vorige maand op 71-jarige leeftijd overleed. De dieren- en natuurquiz keerde vorig jaar terug op tv, met dit keer Sosha Duysker aan het roer. In het tweede seizoen doen onder andere Bracha van ­Doesburgh, Roy Donders, Nicolette Kluijver en Steven Kazàn een poging om met hun flora- en faunakennis zoveel mogelijk aapjes bij elkaar te sprokkelen. De winnaar maakt kans op 1500 euro voor een goed doel.

  TV-TIP Ice Road Rescue

  Ice Road Rescue
  National Geographic om 19:35 uur
  Thord Paulsen heeft zich alvast warm ingepakt voor het zevende seizoen van Ice Road Rescue en dat is maar goed ook. Vanwege een koude winter vol zware stormen, regenbuien en dikke ladingen sneeuw krijgen de helden van de gladde weg het lastiger dan ooit. Thord en collega Bjørn hebben veel meegemaakt, maar in dit seizoen hebben ze de zwaarste klussen uit hun carrière. De mannen moeten daardoor nog meer op elkaar vertrouwen. In het noorden heeft Jo Roger het ook zwaar en heeft hij de hulp van Stig nodig, maar is deze beginneling klaar voor het echte werk?

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)