Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Opnieuw streamingdienst die met goedkoper reclameabonnement komt

  Diverse streamingdiensten bieden naast het normale reclamevrije abonnement ook een goedkoper abonnement met reclame. Streamz voegt zich bij het rijtje.
  Jarco Kriek
  18 mei 2023
  comments 0
  Opnieuw streamingdienst die met goedkoper reclameabonnement komt
  Foto Getty Images

  Dit keer is het de Belgische online dienst Streamz die een goedkopere kijkoptie met toegevoegde reclame op de markt brengt. Streamz is een streamingdienst van Telenet en DPG Media. Telenet is eigenaar van de lineaire Play-kanalen. DPG Media zwaait de scepter bij de VTM tv-kanalen. Via Streamz kan worden gekeken naar Belgische films, series en programma’s die op de lineaire kanalen van de eigenaren te zien zijn. Ook internationale content is aanwezig binnen het contentaanbod. Streamz is vergelijkbaar met Videoland in Nederland.

   

  Goedkoper

  Het reclamevrije abonnement van Streamz kost €8,99 per maand. Nieuw is een basisabonnement voor €5,95 per maand. Het contentaanbod bij dit goedkopere abonnement is identiek aan dat van de duurdere variant. Het enige verschil is het aantal gelijktijdige kijkmogelijkheden en de aanwezigheid van reclame.

  StreamzOTTonlinestreamingdienstfilmsseriesprogramma'sreclameabonnement

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)