Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Opvallend: Radio4All onbeveiligd online

  Het nieuwe radioproject Radio4All waarvan Giel Beelen creatief directeur is, heeft op dit moment geen prioriteit aan online veiligheid gesteld.
  Jarco Kriek
  11 oktober 2023
  comments 3
  Opvallend: Radio4All onbeveiligd online
  Foto Getty Images

  De website van Radio4All is bereikbaar via http://radio4all.nl. Opvallend hierbij is dat het gaat om een onbeveiligde website. Op dit moment is vrijwel iedere professionele website via een beveiligde https-verbinding te benaderen. Overigens is de internetsite van Radio4All op dit moment uiterst summier met alleen mogelijkheden om de radiozender telefonisch en online te bereiken.

   

  Andere naam

  Radio4All is de werknaam van het nieuwe radioproject waarbij Giel Beelen de uitvoerende leiding heeft. Voor het daadwerkelijke begin van de radiozender wordt de definitieve naam van de radiozender bekendgemaakt. Ook dan wordt een meer inhoudelijker website verwacht. Op dit moment zijn testuitzendingen te beluisteren van het project Radio4All via het digitale radionetwerk DAB+ op kanaal 11C met een bandbreedte van 96 kb/s. De radiozender wil binnenkort de bij de frequentieveiling gekochte FM-frequenties in gebruik gaan nemen.

  Radio4AllradioDAB+FMinternetbeveiliging

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)