Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Opzeggen Viaplay bij Ziggo uiterst moeizaam: problemen inloggen MijnZiggo

  De prijsverhoging die Viaplay heeft aangekondigd, is voor menig abonnee reden om het abonnement op te zeggen. Dit leidt bij Ziggo tot problemen.
  Jarco Kriek
  27 januari 2023
  comments 3
  Opzeggen Viaplay bij Ziggo uiterst moeizaam: problemen inloggen MijnZiggo
  Foto Getty Images

  Ziggo kampt namelijk met een storing in de klantomgeving MijnZiggo. Momenteel kan niet op alle apparaten en/of internetbrowsers worden ingelogd bij MijnZiggo, terwijl dat wel nodig is om het Viaplay-abonnement op te zeggen. Ziggo gaat op 1 maart de prijs van het Viaplay-abonnement verhogen van €13,99 naar €15,99 per maand. Om niet de hogere maandprijs te hoeven betalen, moet het abonnement tijdig worden opgezegd.

   

  Oplossing

  De inlogproblemen bij MijnZiggo zijn bij het kabelbedrijf al enige tijd bekend. Op het eigen klant-helpt-klant community forum geeft Ziggo enkele manieren om toch binnen de MijnZiggo-omgeving te komen. Daarna is het mogelijk om het Viaplay-abonnement op te zeggen. De betreffende Ziggo-medewerker geeft aan dat er met diverse partijen wordt gewerkt om de inlogproblemen op te lossen. Daarbij wordt tevens aangegeven dat het aantal klachten over inlogproblemen is opgelopen nadat de prijsverhoging van Viaplay werd bekendgemaakt.

  ZIggoVodafoneZiggoMijnZiggostoringViaplayViaplay Group

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)