Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Opzeggen Viaplay bij Ziggo uiterst moeizaam: problemen inloggen MijnZiggo

  De prijsverhoging die Viaplay heeft aangekondigd, is voor menig abonnee reden om het abonnement op te zeggen. Dit leidt bij Ziggo tot problemen.
  Jarco Kriek
  27 januari 2023
  comments 3
  Opzeggen Viaplay bij Ziggo uiterst moeizaam: problemen inloggen MijnZiggo
  Foto Getty Images

  Ziggo kampt namelijk met een storing in de klantomgeving MijnZiggo. Momenteel kan niet op alle apparaten en/of internetbrowsers worden ingelogd bij MijnZiggo, terwijl dat wel nodig is om het Viaplay-abonnement op te zeggen. Ziggo gaat op 1 maart de prijs van het Viaplay-abonnement verhogen van €13,99 naar €15,99 per maand. Om niet de hogere maandprijs te hoeven betalen, moet het abonnement tijdig worden opgezegd.

   

  Oplossing

  De inlogproblemen bij MijnZiggo zijn bij het kabelbedrijf al enige tijd bekend. Op het eigen klant-helpt-klant community forum geeft Ziggo enkele manieren om toch binnen de MijnZiggo-omgeving te komen. Daarna is het mogelijk om het Viaplay-abonnement op te zeggen. De betreffende Ziggo-medewerker geeft aan dat er met diverse partijen wordt gewerkt om de inlogproblemen op te lossen. Daarbij wordt tevens aangegeven dat het aantal klachten over inlogproblemen is opgelopen nadat de prijsverhoging van Viaplay werd bekendgemaakt.

  ZIggoVodafoneZiggoMijnZiggostoringViaplayViaplay Group

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)