Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ouderenzender ONS bij Ziggo prominenter in zenderlijst

    Kabelbedrijf Ziggo plaatst ouderenzender ONS beter onder de aandacht van abonnees. De zender heeft een meer prominentere plek in de zenderlist gekregen.
    Jarco Kriek
    12 december 2016
    comments 0
    Ouderenzender ONS bij Ziggo prominenter in zenderlijst

    ONS is vanaf 12 december via voorkeuzepositie 50 in de zenderlijst te bekijken. Dat is direct na de dertig belangrijkste zenders van Nederland en de drie kanalen van de Vlaamse publieke omroep VRT. Een plek meer voorin de zenderlijst zorgt ervoor dat zenders eerder bij het zappen gevonden worden. Dit kan voor aanwas van nieuwe kijkers zorgen. Voorheen was ONS op voorkeuzepositie 211 te vinden. ONS zendt nostalgisch amusement uit en is onderdeel van de digitale abonnementsvorm TV Standaard.

    ZiggoONSNostalgienetnosyalgieouderenouderenzenderzenderlijstdigitaalTV Standaard

    Reacties

  1. TV-TIP Costa!!

    Costa!!
    RTL 8 om 20:25 uur
    Anna (Abbey Hoes) gaat met haar vriendin Bibi naar Spanje om de fameuze club te zien waar haar moeder Frida (Katja Schuurman) ooit werkte in Costa!. Die blijkt inmiddels behoorlijk vervallen. Samen met nieuwe vrienden besluiten ze de bar weer in ere te herstellen. Zal Anna net als haar moeder de liefde vinden op deze mooie plek?

    TV-TIP Steenrijk, Straatarm

    Steenrijk, Straatarm
    SBS6 om 20:30 uur
    Hoewel Nederland een rijk land is, leven bijna een miljoen mensen in armoede. Ook Nederlanders die een comfortabel leventje leiden kunnen met een beetje pech in een financieel ravijn terechtkomen. In de nieuwe reeks van Steenrijk, Straatarm ruilen pechvogels weer een week van leven met landgenoten die wél in de slappe was zitten. Vorig seizoen groeide de kritiek op het programma. Zijn de deelnemers met een kleine beurs echt geholpen als ze hun weekbudget uitgeven aan dure sneakers, etentjes of onberispelijke maatpakken? Waarschijnlijk niet echt, maar in Steenrijk, Straatarm hebben ze wel de tijd van hun leven en dát is ook wat waard.

    Interview