Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  'Overtuigd dat het goed komt met Viaplay'

  Viaplay Group koopt met enige regelmaat exclusieve uitzendrechten van sportcompetities voor de eigen streamingdienst Viaplay.
  Jarco Kriek
  10 februari 2023
  comments 11
  'Overtuigd dat het goed komt met Viaplay'
  Foto Getty Images

  In Nederland zijn sporten als darts en de enkele voetbalcompetities – waaronder Premier League en Bundesliga – exclusief te zien bij Viaplay, dat hiervoor de uitzendrechten heeft gekocht. Voor het bekijken van deze sporten is dus een Viaplay-abonnement nodig. Dit abonnement wordt vanaf volgende maand stevig in prijs verhoogd. De vraag is dan ook of de populariteit van deze sporten in Nederland hierdoor niet achteruit holt.

   

  PDC

  De directeur van dartsorganisatie PDC denkt dat het wel meevalt met de negatieve gevolgen voor de populariteit van darts in Nederland, nu de uitzendingen van RTL 7 naar Viaplay zijn verhuisd. "Het is een risico, maar we hebben er goed over nagedacht. Viaplay is een groot bedrijf, dat ons duidelijk heeft gemaakt wat de plannen zijn en hoeveel ze in de uitzendingen gaan investeren. We zijn ervan overtuigd dat het goed komt. Ze hebben in korte tijd al enorm veel abonnees", aldus Matthew Porter in een interview met het Algemeen Dagblad.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstdartsPDC

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)