Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Paasverhaal The Passion op NPO 1 en NPO Radio 2

    Het jaarlijkse televisiespektakel The Passion vindt donderdag 18 april in Dordrecht plaats. De uitzending is live te zien op NPO 1 en te beluisteren op NPO Radio 2. Ook kan in Nederland online via NPO Start gekeken worden.
    Peter de Koning
    17 april 2019
    comments 2
    Paasverhaal The Passion op NPO 1 en NPO Radio 2
    Foto ANP

    Het thema dat de christelijke publieke omroepen KRO-NCRV en EO dit jaar aan The Passion gekoppeld hebben, is 'je bent niet alleen'. De live uitzending begint om 20.30 uur op NPO 1, NPO Start en NPO Radio 2. Het centrale punt van The Passion is de Grote Kerk in Dordrecht. Op het plein voor de kerk heeft NPO Radio 2 ook een tijdelijke studio opgebouwd.

     

    Gebarentolk

    Via NPO Radio 2 levert NPO ook dit jaar bij The Passion weer audiodescriptie voor blinden en slechtzienden. Voor het eerst wordt voor doven en slechthorenden dit jaar een gebarentolk bij The Passion ingezet. The Passion met gebarentolk wordt uitgezonden op NPO 1 Extra. In tegenstelling tot NPO 1 moet voor NPO 1 Extra bij veel Nederlandse televisie-aanbieders een extra abonnement gekocht worden. Bij NLZIET is NPO 1 Extra online wel met het standaardabonnement te bekijken.

    NPOpublieke omroepNPO 1NPO 1 ExtraNPO Radio 2The PassiongebarentolkaudiodescriptieNPO StartonlineNLZIETtvtelevisieradiointernet

    Reacties

  1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

    Joanna Lumley's Specerijenroute
    NPO 2 om 18:30 uur
    Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

    TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

    Help, Mijn Man is Klusser!
    RTL 5 om 19:00 uur
    De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

    Interview