Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Play-off EK voetbal Denemarken – Nederland live op televisie

    De return van het tweeluik in de laatste voorronde van de play-off van het EK voetbal voor vrouwen vindt dinsdag 9 oktober plaats. De Nederlandse Oranjeleeuwinnen spelen in en tegen Denemarken.
    Peter de Koning
    9 oktober 2018
    comments 0
    Play-off EK voetbal Denemarken – Nederland live op televisie
    Foto ANP

    Nederland won afgelopen vrijdag de thuiswedstrijd met 2-0. In Denemarken wordt om 18.00 uur afgetrapt in de onderlinge tweestrijd die moet uitmaken wie om het laatste Europese EK-ticket tegen de winnaar van de play-off strijd tussen Zwitserland en België mag spelen. Denemarken – Nederland is live op Veronica te zien. De voorbeschouwing begint om 17.45 uur. Veronica is voor alle klanten van providers zoals Ziggo, KPN, Canal Digitaal en T-Mobile in het basispakket beschikbaar. Op de radio zijn flitsen van de wedstrijd op NPO Radio 1 te beluisteren.

    voetbalEKOranjeleeuwinnenNederlands ElftalOranjeVeronicauitNPO Radio 1tvtelevisieradio

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Veiligheidsexpert Kendra Malley onderzoekt de ontsporing van een peperdure hightech trein, die meerdere levens eist. De experimentele hoge­snelheidstrein had een paar technische problemen, maar Kendra ontdekt dat het project ook veel tegenstanders kent. De ontwerper van de trein is ontevreden, een lokale politicus is fel tegen de komst van de spoorlijn, en dan is er tijdens het ongeval ook nog een gevaarlijke crimineel ontsnapt. Kendra onderzoekt de crash, terwijl ze de FBI bijstaat in hun jacht op de ontsnapte boef.

    Interview