Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Prijsverhoging Viaplay nóg hoger: tot €7,74 per maand meer betalen

  Viaplay gaat de prijs van abonnementen nog meer verhogen dan eerder bekend is gemaakt. Het gaat om een hogere maandprijs bij een jaarcontract.
  Jarco Kriek
  27 januari 2023
  comments 12
  Prijsverhoging Viaplay nóg hoger: tot €7,74 per maand meer betalen
  Foto Getty Images

  Viaplay gaat de prijs van het maandabonnement verhogen van €13,99 naar €15,99. Deze prijsverhoging had het bedrijf eerder al aan Streamwijzer bevestigd. Bij een jaarabonnement wijkt de prijs die maandelijks moet worden betaald echter wel af van wat eerder door Viaplay werd gemeld. Dit blijkt uit meldingen op het internet van bestaande klanten die op dit moment een jaarabonnement hebben en zijn ingelicht over de nieuwe maandprijs bij het aangaan van een nieuw jaarabonnement.

   

  Nog meer betalen

  Tegen Streamwijzer sprak Viaplay nog over een stijging van de maandprijs bij een jaarabonnement naar €12,79 per maand. Viaplay heeft tot en met 28 februari een actie waarbij een jaarabonnement afgesloten kan worden voor €10,49 per maand. Wie echter een jaar geleden vóór het begin van de streamingdienst in Nederland een jaarabonnement afsloot, betaalde slechts 99 euro bij vooruitbetaling, wat neerkomt op €8,25 per maand. Op het internet melden kijkers die dit abonnement hebben afgesloten dat zij van Viaplay via e-mail op de hoogte zijn gebracht dat dit goedkope jaarabonnement wordt omgezet naar een maandabonnement, dat vanaf 1 maart €15,99 per maand kost. Dit is een prijsverhoging van maar liefst €7,74 per maand; bijna een verdubbeling dus. Klanten met een jaarabonnement dat nog na 1 maart doorloopt gaan de nieuwe prijs van het jaarabonnement betalen, die €13,99 per maand bedraagt. Dit komt neer op een jaarprijs van €167,88 en een prijsverhoging van €3,50 per maand.

   

   

  ViaplayViaplay SportOTTonlinestreamingdienstprijsverhogingabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)