Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Prijsverhoging Viaplay nóg hoger: tot €7,74 per maand meer betalen

  Viaplay gaat de prijs van abonnementen nog meer verhogen dan eerder bekend is gemaakt. Het gaat om een hogere maandprijs bij een jaarcontract.
  Jarco Kriek
  27 januari 2023
  comments 12
  Prijsverhoging Viaplay nóg hoger: tot €7,74 per maand meer betalen
  Foto Getty Images

  Viaplay gaat de prijs van het maandabonnement verhogen van €13,99 naar €15,99. Deze prijsverhoging had het bedrijf eerder al aan Streamwijzer bevestigd. Bij een jaarabonnement wijkt de prijs die maandelijks moet worden betaald echter wel af van wat eerder door Viaplay werd gemeld. Dit blijkt uit meldingen op het internet van bestaande klanten die op dit moment een jaarabonnement hebben en zijn ingelicht over de nieuwe maandprijs bij het aangaan van een nieuw jaarabonnement.

   

  Nog meer betalen

  Tegen Streamwijzer sprak Viaplay nog over een stijging van de maandprijs bij een jaarabonnement naar €12,79 per maand. Viaplay heeft tot en met 28 februari een actie waarbij een jaarabonnement afgesloten kan worden voor €10,49 per maand. Wie echter een jaar geleden vóór het begin van de streamingdienst in Nederland een jaarabonnement afsloot, betaalde slechts 99 euro bij vooruitbetaling, wat neerkomt op €8,25 per maand. Op het internet melden kijkers die dit abonnement hebben afgesloten dat zij van Viaplay via e-mail op de hoogte zijn gebracht dat dit goedkope jaarabonnement wordt omgezet naar een maandabonnement, dat vanaf 1 maart €15,99 per maand kost. Dit is een prijsverhoging van maar liefst €7,74 per maand; bijna een verdubbeling dus. Klanten met een jaarabonnement dat nog na 1 maart doorloopt gaan de nieuwe prijs van het jaarabonnement betalen, die €13,99 per maand bedraagt. Dit komt neer op een jaarprijs van €167,88 en een prijsverhoging van €3,50 per maand.

   

   

  ViaplayViaplay SportOTTonlinestreamingdienstprijsverhogingabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Sanditon

  Sanditon
  NPO 2 om 17:09 uur
  Negen maanden na de dood van haar tortel Sidney, die in Antigua aan de gele koorts bezweek, keert Charlotte Heywood gedesillusioneerd terug naar Sanditon. In haar kielzog haar jongere zus Alison, die er net als Charlotte alles aan wil doen om de boerenmiddelmaat te ontstijgen. Maar Alison is lang niet de enige frisse wind die door het – inmiddels stuk minder pittoreske, maar des te populairdere en drukkere – kustplaatsje waait: een aantal nieuwe gezichten weet de boel flink op te schudden.

  TV-TIP UEFA Conference League: AZ - Zrinjski

  UEFA Conference League: AZ - Zrinjski
  Veronica om 18:00 uur
  De eerste groepswedstrijd van AZ in de Conference League begon in september nog voortvarend. De formatie van trainer Pascal Jansen leidde bij Zrinjski Mostar halverwege met een indrukwekkende 0-3, maar gaf de voorsprong vervolgens volledig weg. In Bosnië-Herzegovina werd het in het obscure Stadion pod Bijelim brijegom uiteindelijk 4-3. Net als de Alkmaarders snakt ook Ajax naar een overwinning. De geplaagde ploeg gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij Olympische Marseille. In Amsterdam werd het in september 3-3.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)