Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Prijsverhoging Viaplay nóg hoger: tot €7,74 per maand meer betalen

  Viaplay gaat de prijs van abonnementen nog meer verhogen dan eerder bekend is gemaakt. Het gaat om een hogere maandprijs bij een jaarcontract.
  Jarco Kriek
  27 januari 2023
  comments 12
  Prijsverhoging Viaplay nóg hoger: tot €7,74 per maand meer betalen
  Foto Getty Images

  Viaplay gaat de prijs van het maandabonnement verhogen van €13,99 naar €15,99. Deze prijsverhoging had het bedrijf eerder al aan Streamwijzer bevestigd. Bij een jaarabonnement wijkt de prijs die maandelijks moet worden betaald echter wel af van wat eerder door Viaplay werd gemeld. Dit blijkt uit meldingen op het internet van bestaande klanten die op dit moment een jaarabonnement hebben en zijn ingelicht over de nieuwe maandprijs bij het aangaan van een nieuw jaarabonnement.

   

  Nog meer betalen

  Tegen Streamwijzer sprak Viaplay nog over een stijging van de maandprijs bij een jaarabonnement naar €12,79 per maand. Viaplay heeft tot en met 28 februari een actie waarbij een jaarabonnement afgesloten kan worden voor €10,49 per maand. Wie echter een jaar geleden vóór het begin van de streamingdienst in Nederland een jaarabonnement afsloot, betaalde slechts 99 euro bij vooruitbetaling, wat neerkomt op €8,25 per maand. Op het internet melden kijkers die dit abonnement hebben afgesloten dat zij van Viaplay via e-mail op de hoogte zijn gebracht dat dit goedkope jaarabonnement wordt omgezet naar een maandabonnement, dat vanaf 1 maart €15,99 per maand kost. Dit is een prijsverhoging van maar liefst €7,74 per maand; bijna een verdubbeling dus. Klanten met een jaarabonnement dat nog na 1 maart doorloopt gaan de nieuwe prijs van het jaarabonnement betalen, die €13,99 per maand bedraagt. Dit komt neer op een jaarprijs van €167,88 en een prijsverhoging van €3,50 per maand.

   

   

  ViaplayViaplay SportOTTonlinestreamingdienstprijsverhogingabonnement

  Reacties