Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Prijsverhogingen bij tv en internet blijven aanhouden: SKV verhoogt abonnementen

  De kleine aanbieder van tv en internet Stichting Kabelnet Veendam (SKV) verhoogt op 1 september de prijs van abonnementen met gemiddeld vier procent.
  Jarco Kriek
  26 juli 2023
  comments 0
  Prijsverhogingen bij tv en internet blijven aanhouden: SKV verhoogt abonnementen
  Foto Getty Images

  SKV verhoogt alleen het basisabonnement met tv en/of internet. De prijs van extra tv-abonnementen zoals ESPN, Ziggo Sport Totaal en zenderpakketten met extra zenders alsmede alle overige diensten blijven in prijs gelijk. SKV zegt de prijzen mede vanwege inflatie te verhogen. De aanbieder blijft met een gemiddelde prijsstijging van vier procent wel aan de lage kant. Zo verhoogden op 1 juli Ziggo (8,5 procent) en KPN (6 procent) hun prijzen met een hogere inflatiecorrectie.

   

  Wat is de verhoging?

  SKV meldt op de eigen website in een tabel de prijsverhoging van de meest verkochte nieuwere abonnementsvormen. De aanbieder merkt hierbij op dat niet vermelde oudere abonnementen in prijs tussen €1,30 en €3,55 per maand stijgen.

  Stichting Kabelnet VeendamSKVtvtelevisieinternetabonnementprijsverhoginginflatie

  Reacties

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview