Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Problemen opnemen via tv-gids bij Ziggo houden aan

  Ziggo heeft de problemen met de tv-gids en het opnemen van programma’s nog niet onder controle.
  Jarco Kriek
  28 september 2022
  comments 3
  Problemen opnemen via tv-gids bij Ziggo houden aan

  De grootste Nederlandse tv-provider Ziggo blijft problemen ondervinden met de tv-gids en het daaraan gekoppelde opnemen in de cloud . Bij andere providers als KPN en T-Mobile spelen dergelijke problemen ook, maar dan wel minder ernstig en niet zo groot in omvang. De problemen bij Ziggo begonnen een jaar geleden nadat het kabelbedrijf de data voor de tv-gids (EPG) bij een andere leverancier ging inkopen. De hierop volgende klachtenstroom was voor Ziggo aanleiding om enkele klanten die het hardste klaagden op het eigen klant-helpt-klant forum financieel te compenseren. De compensatie liep in enkele gevallen tot 150 euro op.

   

  Nog niet voorbij

  Hoewel Ziggo verbetering beloofde, is het probleem tot op heden nog niet volledig opgelost. Er is zeker sprake van een verbetering, maar nog steeds bieden klanten Ziggo de helpende hand door het melden van fouten in de EPG en het melden van mislukte opnames. Het gaat hierbij vooral om mislukte serie-opnames. Met deze optie kunnen alle afleveringen van een programma of serie met één handeling automatisch in de cloud opgenomen worden. Ziggo-klanten melden nog regelmatig problemen in een speciaal bericht op het community forum van het kabelbedrijf.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisietv-gidsEPGopnemencloudPVRklachten

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)