Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Provider lokt nieuwe klanten bij voetbalclubs met gratis ESPN

  De strijd om abonnees woedt bij landelijke providers als Ziggo, KPN en T-Mobile, maar ook kleinere lokale providers zijn op zoek naar nieuwe klanten.
  Jarco Kriek
  30 augustus 2023
  comments 0
  Provider lokt nieuwe klanten bij voetbalclubs met gratis ESPN
  Foto Getty Images

  Ziggo en KPN staan bekend om het aanbieden van welkomstbonussen aan nieuwe klanten. Deze kunnen op bepaalde momenten oplopen tot meer dan 500 euro. Minder bekend zijn de welkomstbonussen die kleinere providers uitdelen. Aanbieders als Stichting Kabelnet Veendam (SKV) en Kabelnoord geven geen of alleen in zeer uitzonderlijke gevallen welkomstbonussen. Als deze providers al bepaalde extraatjes uitdelen, dan zijn deze meestal voor alle klanten beschikbaar.

   

  Pijnacker

  Maar er zijn ook kleinere providers die wel de weg van de grotere providers bewandelen. Dit is onder meer bij SKP uit Pijnacker het geval. Nieuwe klanten die lid zijn van de lokale voetbalclubs DSVP en Oliveo krijgen van SKP gratis het ESPN Compleet zenderaanbod bij hun abonnement voor tv en internet.

  SKPtvtelevisieinternetabonnementwelkomstbonusESPNvoetbalEredivisie

  Reacties

 1. TV-TIP Hell's Kitchen USA

  Hell's Kitchen USA
  24Kitchen om 19:30 uur
  Chef-kok Gordon Ramsay blaft kandidaten vaak af, net zoals een boze legersergeant dat kan. De zestiende reeks van Hell’s Kitchen start op een legerbasis waar de kandidaten tucht en discipline leren. Gelukkig verplaatst de actie zich snel weer naar de keuken, waar ‘generaal’ Ramsay zijn rekruten met harde hand de fijne kneepjes aanleert. Seizoen 16 werd berucht vanwege de vele ruzies, en dat zegt veel in een Gordon Ramsay-show!

  TV-TIP Verward

  Verward
  NPO 3 om 20:24 uur
  Op het nieuws hoor je regelmatig over ‘verwarde personen’ die voor problemen zorgen, maar wat voor mensen zíjn dat eigenlijk? Documentairemaakster Jessica Villerius onderzoekt de mensen achter dit label, én hulp­verleners die vaak met ze te maken hebben. Verpleegster Mariëlle was net een infuus aan het aanbrengen toen de buurman ineens binnenstormde en wild om zich heen begon te steken. Mariëlle vertelt over de hachelijke momenten die ze beleefde, toen ze op deze manier kennismaakte met Kenzo K.

  Interview