Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Provider lokt nieuwe klanten bij voetbalclubs met gratis ESPN

  De strijd om abonnees woedt bij landelijke providers als Ziggo, KPN en T-Mobile, maar ook kleinere lokale providers zijn op zoek naar nieuwe klanten.
  Jarco Kriek
  30 augustus 2023
  comments 0
  Provider lokt nieuwe klanten bij voetbalclubs met gratis ESPN
  Foto Getty Images

  Ziggo en KPN staan bekend om het aanbieden van welkomstbonussen aan nieuwe klanten. Deze kunnen op bepaalde momenten oplopen tot meer dan 500 euro. Minder bekend zijn de welkomstbonussen die kleinere providers uitdelen. Aanbieders als Stichting Kabelnet Veendam (SKV) en Kabelnoord geven geen of alleen in zeer uitzonderlijke gevallen welkomstbonussen. Als deze providers al bepaalde extraatjes uitdelen, dan zijn deze meestal voor alle klanten beschikbaar.

   

  Pijnacker

  Maar er zijn ook kleinere providers die wel de weg van de grotere providers bewandelen. Dit is onder meer bij SKP uit Pijnacker het geval. Nieuwe klanten die lid zijn van de lokale voetbalclubs DSVP en Oliveo krijgen van SKP gratis het ESPN Compleet zenderaanbod bij hun abonnement voor tv en internet.

  SKPtvtelevisieinternetabonnementwelkomstbonusESPNvoetbalEredivisie

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)