Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Radio Veronica zet radioland op zijn kop met komst Ekdom, Van der Goes en Van ‘t Hof

  Radio Veronica heeft te maken met een dalend marktaandeel. Maar daar kan snel verandering in komen na de komst van drie bekende dj’s naar de radiolegende.
  Jarco Kriek
  22 januari 2024
  comments 0
  Radio Veronica zet radioland op zijn kop met komst Ekdom, Van der Goes en Van ‘t Hof

  Het dalende marktaandeel van Radio Veronica onder de nieuwe eigenaar Mediahuis baart zorgen. Maar de radiozender heeft een slag geslagen. Gerard Ekdom komt over van Radio 10. Daarnaast verlaten Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof NPO Radio 2 voor een nieuw avontuur bij Veronica. Dit alles zorgt er mede voor dat Rob Stenders bij de radiozender blijft. Met de huidige ontwikkeling is de kans groot dat Radio Veronica in het wekelijkse luisteronderzoek van NMO de weg omhoog weet te vinden en plots een belangrijke speler in het Nederlandse medialandschap wordt.

   

  Even geduld

  De berichtgeving van AD is door geen van de betrokkenen op dit moment bevestigd, maar de bronnen kunnen als betrouwbaar aangemerkt worden. Al enige tijd gaan vooral over de overstap van Gerard Ekdom naar Radio Veronica hardnekkige geruchten. Onder meer Patrick Kicken en Luuk Ikink wisten eerder al te melden dat Ekdom de ochtendshow op Radio Veronica gaat presenteren. Wanneer Ekdom voor het eerst in de ochtend is te horen, is op dit moment nog niet bekend.

   

  Zomer

  Ook onbekend is wanneer Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof de publieke omroep NPO gaan verlaten. Mogelijk dat beide dj’s vanaf de zomer op Radio Veronica te horen zijn. De drie dj’s zouden hun contracten bij hun huidige werkgevers inmiddels hebben opgezegd. Oud-Veronica dj Jeroen van Inkel heeft op sociale media het drietal inmiddels gefeliciteerd met hun overstap.

  Radio VeronicaMediahuisradioFMDAB+

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview