Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Radiopiraat Dance Radio in groot deel Randstad te ontvangen

  Radiopiraat Dance Radio uit Den Haag is in een groot deel van Nederland te ontvangen. Er wordt uitgezonden op FM-frequentie 104.9MHz
  Jarco Kriek
  9 augustus 2023
  comments 0
  Radiopiraat Dance Radio in groot deel Randstad te ontvangen
  Foto Getty Images

  Dance Radio was eind vorig jaar in het nieuws omdat het tijdens de uitzendingen rond de kerstdagen lokale omroep JammFM in Ouderkerk aan de Amstel – tientallen kilometers verderop – zodanig hinderde in het eigen verzorgingsgebied dat de lokale omroep bij de radiopiraat aan de bel trok. Dance Radio Den Haag schroefde daarna het zendvermogen terug. De huidige uitzendingen van de radiopiraat zijn tot ongeveer Roelofarendsveen te beluisteren, buiten het verzorgingsgebied van JammFM. De radiopiraat is echter wel in meerdere provincies in Nederland te beluisteren.

   

  Internet

  Dance Radio heeft dit weekend de uitzendingen via de ether op FM 104.9MHz na enkele maanden stilte hervat. De piraat is te horen in vrijwel de hele Randstad. In de tussenliggende periode van meer dan een half jaar was Dance Radio 24 uur per dag online te beluisteren. Dit kan onder meer via de eigen website en radio-apps zoals radioNED.

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)