Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Radiostudio lokale omroep Dordrecht onbruikbaar, radio-uitzending verplaatst

  Hoewel de gemeente Dordrecht de afgelopen jaren meer dan een miljoen euro heeft gestoken in lokale omroep TROM, is de radiostudio technisch onbruikbaar.
  Jarco Kriek
  25 november 2022
  comments 0
  Radiostudio lokale omroep Dordrecht onbruikbaar, radio-uitzending verplaatst
  Foto Getty Images

  De leiding van lokale omroep RTV Dordrecht/TROM heeft televisie als prioriteit gekozen. Dit resulteert in een te laag budget voor de Dordtse lokale radiozender Drechtstad FM. Hierdoor is op technisch vlak in de radiostudio een groot probleem ontstaan. Door een aanhoudende technische storing moet een radioprogramma nu zelfs uitwijken naar de radiostudio van de lokale omroep van de nabijgelegen plaats Papendrecht. Zo meldt streekblad Kontakt. Het is de zoveelste aflevering in de al meer dan dertig jaar durende soap rond de lokale omroep in Dordrecht die maar niet goed van de grond komt en financieel bij lange na de eigen broek niet kan ophouden.

   

  Verhuizen

  Een van de beter beluisterde programma’s, het lokaal informatieve Studio De Witt, moest vorige week al na dertig minuten het live uitgezonden programma op Drechtstad FM staken vanwege technische problemen. De technische storing is na een week nog steeds niet verholpen. Daarom verhuist het programma tijdelijk naar de studio van Papendrecht FM en wordt het ook via de zender van de Papendrechtse omroep uitgezonden. Papendrecht FM is ook in Dordrecht en omringende gemeenten te beluisteren in de ether via FM 105 MHz. Daarnaast is de zender in deze regio ook via het digitale kabelnetwerk van Ziggo beschikbaar.

  Lokale omroepradiostoring

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)