Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Radiozender KINK wil via overname op FM gaan uitzenden

    KINK kon tijdens de onlangs georganiseerde frequentieveiling niet op tegen de kapitaalkrachtigere mediabedrijven. Toch wil de radiozender op FM gaan uitzenden.
    Jarco Kriek
    25 oktober 2023
    comments 1
    Radiozender KINK wil via overname op FM gaan uitzenden
    Foto Getty Images

    Om ontvangst via FM in de regio’s Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Haarlem mogelijk te maken, is KINK volgens Marketing Report in gesprek met Radio Decibel-eigenaar Perry Oerlemans. Inzet van de gesprekken is de overname van de frequenties van Radio Decibel.

     

    Tijdelijke oplossing

    Als de onderhandelingen slagen gaat het om tijdelijke FM-distributie. De uitzendvergunningen voor niet-landelijke commerciële omroepen die Radio Decibel gebruikt, eindigen medio 2025. Voorafgaand wordt een frequentieveiling georganiseerd voor de hernieuwde verkoop van de beschikbare frequentiekavels. Er gaan al enige tijd geruchten dat KINK wil meebieden tijdens deze frequentieveiling nu de poging tot landelijke FM-distributie is mislukt.

    KINKradioFMfrequentieveilingRadio Decibelovername

    Reacties

  1. TV-TIP Pawn Stars

    Pawn Stars
    RTL 7 om 15:00 uur
    Mensen die geld nodig hebben doen de gekste dingen, en de heren van Pawn Stars hebben door de jaren heen al heel wat maffe lui én bizarre voorwerpen gezien. Rick, Chumlee en Corey kijken terug op de meest bijzondere items die ze in de lange geschiedenis van Pawn Stars zijn tegengekomen. In de opener van het seizoen gaat Rick uit zijn plaat door een wonderlijke diamant: deze is gemaakt van koolstof uit een paar haren van componist Ludwig van Beethoven.

    TV-TIP Pretty Woman

    Pretty Woman
    RTL 8 om 20:25 uur
    Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

    Interview