Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Restant Ajax – Feyenoord live in zeven miljoen huiskamer via hoofdkanaal ESPN

  Het restant van de gestaakte voetbalklassieker Ajax – Feyenoord is woensdag 27 september van 14.00 uur live te zien in bijna zeven miljoen huishoudens.
  Jarco Kriek
  26 september 2023
  comments 2
  Restant Ajax – Feyenoord live in zeven miljoen huiskamer via hoofdkanaal ESPN
  Foto Getty Images

  In tegenstelling tot zondagmiddag, toen Ajax – Feyenoord op ESPN 2 werd uitgezonden, is het restant van de wedstrijd op het hoofdkanaal van ESPN te zien. Dit kanaal wordt door vrijwel alle providers in Nederland – waaronder Ziggo, KPN, Odido en Canal Digitaal – aan alle klanten in het basispakket aangeboden. Uitzondering onder de grotere landelijke providers is Delta. Bij deze provider is een aanvullend abonnement nodig.

   

  Gestaakt

  Ajax – Feyenoord werd afgelopen zondag in minuut 55 van de wedstrijd gestaakt. Dit omdat voor de tweede keer vuurwerk op het veld werd gegooid door de harde kern van Ajax. Dit gebeurde als protest tegen de huidige gang van zaken bij de Amsterdamse voetbalclub. De resterende 35 minuten van de wedstrijd worden zonder publiek gespeeld. Op het moment dat de wedstrijd werd gestaakt, stond Feyenoord met 0-3 voor. Met deze stand wordt de wedstrijd hervat.

  ESPNEredivisievoetbalAjaxFeyenoord

  Reacties

 1. TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS6 om 20:30 uur
  In Putten, midden in de Gelderse vallei, woont Nicole – dochter van Jan – des Bouvrie samen met haar vriend Arne en hun drie honden in een oude koeienstal uit 1897. De was is slap, het interieur bont en tot de nok toe gevuld met nostalgie en herinneringen. Hoe anders is dat bij oma, dochter en kleindochter Matteeva. Hun dertien-in-het-dozijn-huurwoning is saai en kil en het trio heeft werkelijk geen nagel om aan de kont te krabben. De twee gezinnen ruilen een week lang van huis, budget en leven.

  TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)