Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Rico Verhoeven laat Veronica met kickboksen scoren

    Veronica heeft met het live verslag van GLORY 59 meer dan een miljoen kijkers getrokken.
    Jarco Kriek
    30 september 2018
    comments 0
    Rico Verhoeven laat Veronica met kickboksen scoren
    Foto ANP

    De GLORY-evenementen waren tot enkele maanden geleden op Ziggo Sport en betaalzender Ziggo Sport Totaal te bekijken. Hierdoor konden alleen klanten van Ziggo zonder meerkosten naar het kickboksen kijken. Bij de overige aanbieders dienden klanten een aanvullend tv-abonnement van rond de vijftien euro per maand te kopen om naar GLORY-evenementen te kijken. Omdat GLORY zelf de rechten van online pay per view in bezit heeft gehouden, is het eenmalig kijken van een evenement een dure aangelegenheid. Nu Talpa TV van John de Mol de uitzendrechten van GLORY heeft gekocht, kan in ieder Nederlands huishouden zonder meerkosten met een basis tv-abonnement naar GLORY-kickboksen gekeken worden.


    Veronica scoort

    Dit zorgt ervoor dat meer Nederlanders naar kickboksen hebben gekeken. Het gemiddeld aantal kijkers tijdens GLORY 59 – dat in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam plaatsvond – kwam zelfs boven het miljoen uit. Het aantal kijkers tijdens het door Rico Verhoeven gewonnen titelgevecht is nog hoger. Veronica scoorde met GLORY 59 een marktaandeel van 26,2 procent.

     

    Meer kijkers

    De komt van GLORY op Veronica zorgt ervoor dat meer Nederlanders naar kickboksen kijken. Het kijkrecord voor kickboksen tot voor het evenement in de Johan Cruijff ArenA stond op 774.000 kijkers. Dit kijkrecord werd op 10 december 2016 gevestigd toen op Ziggo Sport de legendarische en veel besproken kickbokswedstrijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari werd uitgezonden.

    VeronicaTalpa TVJohn de MolStichting KijkonderzoekSKORico VerhoevenuitzendrechtenZiggo SportZiggo Sport Totaalkijkerstvtelevisieonline

    Reacties

  1. TV-TIP UEFA Champions League (v): Ajax - Chelsea

    UEFA Champions League (v): Ajax - Chelsea
    NPO 3 om 18:20 uur
    Terwijl hun mannelijke collega’s bijna over hun eigen voeten struikelen, hebben de Ajax-vrouwen het een stuk beter op de rit. Na een knappe tweede plek in de groepsfase van de Champions League, mogen zij zich gaan bewijzen in de knock-outfase. De tegenstander is er meteen eentje van formaat: Chelsea, de finalist van 2021 en al vier jaar op rij kampioen in eigen land. Weet het team van aanvoerder Sherida Spitse weer potten te breken?

    TV-TIP My Strange Addiction: Still Addicted?

    My Strange Addiction: Still Addicted?
    TLC om 20:30 uur
    Het knagen op wc-papier of kattenhaar, drinken van je eigen urine of slapen met een ronkende föhn naast je hoofd; sommige mensen houden er nogal bizarre gewoontes op na. My Strange Addiction gaat na tien jaar terug naar een aantal van de meest opmerkelijke gevallen van destijds. Heeft Nathaniel bijvoorbeeld nog een relatie met zijn auto? En hoe gaat het met de onsmakelijk lange nagels van Ayanna?

    Interview

    • *

      Joris Linssen

      Out of Office

      In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
      Reacties0 reactie(s)