Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ron Brandsteder keert terug op de radio

    Ron Brandsteder moest na een recente stoelendans op het populaire NPO Radio 5 het veld ruimen, maar voor de presentator is een nieuw tijdslot gevonden.
    Jan-Hein Visser
    21 februari 2019
    comments 2
    Ron Brandsteder keert terug op de radio
    Foto ANP

    Vanaf 1 maart presenteert Ron Brandsteder wekelijks het programma Ron wacht op de nacht bij MAX op NPO Radio 5. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Het tijdslot op de vrijdagavond is vrijgekomen nadat Candelight met Jan van Veen vrij snel stopte. NPO Radio 5 is de laatste jaren steeds beter beluisterd en dat is in grote mate te danken aan de geliefde presentatoren. Ron Brandsteder: "In september heb ik plaatsgemaakt voor mijn goede vriendin Tineke de Nooij, waarbij gekeken zou worden naar een andere plek voor mij in de toekomst. Ik ben heel blij dat ik vanaf 1 maart tussen 22.00 en 00.00 uur weer op NPO Radio 5 te horen ben, want ik hou van radio en mooie muziek!"

    Omroep MaxRon BrandstederNPO Radio 5TinekeMax

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview