Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Roparun Radio landelijk via DAB+ te beluisteren

  De tijdelijke radiozender Roparun Radio is dit weekend vrijwel landelijk via het digitale radionetwerk DAB+ te beluisteren.
  Jarco Kriek
  2 oktober 2021
  comments 0
  Roparun Radio landelijk via DAB+ te beluisteren
  Foto Getty Images

  Roparun Radio is op 2 en 3 oktober in Nederland via het netwerk van dienstenaanbieder Mobiele TV Nederland (MTVNL) in grote delen van Nederland digitaal in de ether te beluisteren. Daarnaast wordt de tijdelijke radiozender in FM in en om Barendrecht, Zwijndrecht, Vlaardingen en Schiedam door lokale omroepen in de ether via het digitale zenderaanbod van distributeurs als Ziggo, KPN en T-Mobile aangeboden.

   

  Roparun

  De Roparun is een estafetteloop met startlocaties in Parijs, Bremen en Almelo en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan anderhalve marathon. Met de Roparun wordt geld ingezameld dat wordt toegekend aan instellingen, goede doelen en projecten die gebonden zijn aan (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.

   

  Roparun Radio

  De programmering van de tijdelijke radiozender Roparun Radio staat volledig in het teken van verslaggeving met betrekking tot de deelnemende teams tijdens de Roparun. Online kan naar de radiozender via deze link geluisterd worden.

  RoparunRoparun RadioDAB+radiodigitaaletherMTVNL

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)