Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Roparun Radio landelijk via DAB+ te beluisteren

  De tijdelijke radiozender Roparun Radio is dit weekend vrijwel landelijk via het digitale radionetwerk DAB+ te beluisteren.
  Jarco Kriek
  2 october 2021
  comments 0
  Roparun Radio landelijk via DAB+ te beluisteren
  Foto Getty Images

  Roparun Radio is op 2 en 3 oktober in Nederland via het netwerk van dienstenaanbieder Mobiele TV Nederland (MTVNL) in grote delen van Nederland digitaal in de ether te beluisteren. Daarnaast wordt de tijdelijke radiozender in FM in en om Barendrecht, Zwijndrecht, Vlaardingen en Schiedam door lokale omroepen in de ether via het digitale zenderaanbod van distributeurs als Ziggo, KPN en T-Mobile aangeboden.

   

  Roparun

  De Roparun is een estafetteloop met startlocaties in Parijs, Bremen en Almelo en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan anderhalve marathon. Met de Roparun wordt geld ingezameld dat wordt toegekend aan instellingen, goede doelen en projecten die gebonden zijn aan (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.

   

  Roparun Radio

  De programmering van de tijdelijke radiozender Roparun Radio staat volledig in het teken van verslaggeving met betrekking tot de deelnemende teams tijdens de Roparun. Online kan naar de radiozender via deze link geluisterd worden.

  RoparunRoparun RadioDAB+radiodigitaaletherMTVNL

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de 4K Ultra HD van A Clockwork Orange

   Al stampend, stelend, zingend, tapdansend en verkrachtend vermaakt Alex, een vandaal met een bolhoed, zich uitstekend, al is het op tragische wijze ten koste van anderen. Dit voor vier Oscars genomineerde, krachtig staaltje filmkunst verleidt, choqueert en is nog steeds aangrijpend.

  TV-TIP Keuringsdienst van waarde

  Keuringsdienst van waarde
  BVN-TV om 09:55 uur
  Skyr, zuivel helemaal uit IJsland, die barst van de calcium en eiwitten. Maar is dat gezonde witte goedje nou yoghurt of kwark?

  TV-TIP Crazy Rich Asians

  Crazy Rich Asians
  Net5 om 20:30 uur
  Rachel vergezelt haar vriend Nick naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Daar ontdekt zij dat Nick stinkend rijk is.

  Interview

  • *

   Leonie ter Braak

   Cupido Ofzo

   Samen met Wendy van Dijk helpt Leonie ter Braak in Cupido ofzo mensen met een beperking de liefde van hun leven te vinden.
   Reacties0 reactie(s)