Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Roparun Radio landelijk via DAB+ te beluisteren

  De tijdelijke radiozender Roparun Radio is dit weekend vrijwel landelijk via het digitale radionetwerk DAB+ te beluisteren.
  Jarco Kriek
  2 october 2021
  comments 0
  Roparun Radio landelijk via DAB+ te beluisteren
  Foto Getty Images

  Roparun Radio is op 2 en 3 oktober in Nederland via het netwerk van dienstenaanbieder Mobiele TV Nederland (MTVNL) in grote delen van Nederland digitaal in de ether te beluisteren. Daarnaast wordt de tijdelijke radiozender in FM in en om Barendrecht, Zwijndrecht, Vlaardingen en Schiedam door lokale omroepen in de ether via het digitale zenderaanbod van distributeurs als Ziggo, KPN en T-Mobile aangeboden.

   

  Roparun

  De Roparun is een estafetteloop met startlocaties in Parijs, Bremen en Almelo en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan anderhalve marathon. Met de Roparun wordt geld ingezameld dat wordt toegekend aan instellingen, goede doelen en projecten die gebonden zijn aan (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.

   

  Roparun Radio

  De programmering van de tijdelijke radiozender Roparun Radio staat volledig in het teken van verslaggeving met betrekking tot de deelnemende teams tijdens de Roparun. Online kan naar de radiozender via deze link geluisterd worden.

  RoparunRoparun RadioDAB+radiodigitaaletherMTVNL

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Dwars door de Lage Landen

  Dwars door de Lage Landen
  NPO 2 om 20:25 uur
  Na bijna 700 kilometer, is het einde in zicht. Een van de laatste stops is de Achterhoek, waar Arnout en co door een agressieve buizerd worden verwelkomd.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Door de torenhoge huizenprijzen worden Remco en Lean noodgedwongen hun geliefde Slotervaart uitgejaagd.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)