Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Roparun Radio landelijk via DAB+ te beluisteren

  De tijdelijke radiozender Roparun Radio is dit weekend vrijwel landelijk via het digitale radionetwerk DAB+ te beluisteren.
  Jarco Kriek
  2 oktober 2021
  comments 0
  Roparun Radio landelijk via DAB+ te beluisteren
  Foto Getty Images

  Roparun Radio is op 2 en 3 oktober in Nederland via het netwerk van dienstenaanbieder Mobiele TV Nederland (MTVNL) in grote delen van Nederland digitaal in de ether te beluisteren. Daarnaast wordt de tijdelijke radiozender in FM in en om Barendrecht, Zwijndrecht, Vlaardingen en Schiedam door lokale omroepen in de ether via het digitale zenderaanbod van distributeurs als Ziggo, KPN en T-Mobile aangeboden.

   

  Roparun

  De Roparun is een estafetteloop met startlocaties in Parijs, Bremen en Almelo en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan anderhalve marathon. Met de Roparun wordt geld ingezameld dat wordt toegekend aan instellingen, goede doelen en projecten die gebonden zijn aan (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.

   

  Roparun Radio

  De programmering van de tijdelijke radiozender Roparun Radio staat volledig in het teken van verslaggeving met betrekking tot de deelnemende teams tijdens de Roparun. Online kan naar de radiozender via deze link geluisterd worden.

  RoparunRoparun RadioDAB+radiodigitaaletherMTVNL

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)