1. Nieuws

    RTL 4 scoort op zaterdag

    Met Ushi & Dushi en Ik hou van Holland heeft RTL 4 een zeer succesvolle zaterdagavondformule.
    1 november 2009
    comments 0
    RTL 4 scoort op zaterdag
    Met Ushi & Dushi en Ik hou van Holland heeft RTL 4 een zeer succesvolle zaterdagavondformule.

    De programma's staan 1 en 2 in de kijkcijferlijst. Ushi & Dushi had 2.233.000 kijkers (iets minder dan vorige week) en Ik hou van Holland 2.127.000. Wat vindt Nederland (ook RTL 4) haalde net geen miljoen kijkers.

    De plaatsen 3 en 4 zijn voor het NOS Journaal van 20.00 uur (1.599.000) en Kassa (1.507.000). Studio Sport Eredivisie is met 1.385.000 kijkers vijfde. Ook het NK Afstanden Schaatsen deed het goed gisteren met twee keer een plaats in de top 10.

    De SBS-programma's zakken weg. Hole in the wall was een paar weken geleden nog een kijkcijfertopper, gisteren kwam de show niet verder dan 834.000 kijkers. Het Beste Idee van Nederland had 845.000 kijkers.

    Bron: Stichting Kijkonderzoek.

    Ushi & DushiIk hou van HollandRTL 4kijkers

    Reacties

  1. TV-TIP Air Crash Investigation

    Air Crash Investigation
    National Geographic Channel om 20:00 uur
    Vliegtuigrampen kunnen schokkende oorzaken hebben. Huiver mee met het verhaal van een toestel dat midden in de stad een noodlanding maakte, nadat het dwars door een zwerm vogels heen was gevlogen.

    Doe mee en win!

    • *

      5X VIP-PAKKET THE GIRL IN THE SPIDERS WEB

      Lisbeth Salander, het bekende personage uit de populaire Millennium-boeken, keert terug in The Girl in the Spider’s Web. Het is de eerste verfilming van de bestseller. Totaal TV mag vijf keer een VIP-pakket voor deze dramathriller weggeven, met daarin het boek (filmeditie) en twee bioscoopkaartjes.

    TV-TIP Keuringsdienst van Waarde

    Keuringsdienst van Waarde
    NPO 3 om 20:25 uur
    Wat klopt er van de claims van fabrikanten? Neem nou het 'haasje'. Iedereen kent wel de varkens- of ossenhaas, maar ineens waren er ook haasjes van kip, zalm, forel en kalkoen. Waar zit 'ie dan precies en waarom is hij altijd net even duurder dan een filetje? De Keuringsdienst vist het uit.