1. Nieuws

    RTL gaat reclame voor Discovery, FOX en Viacom verkopen

    RTL Nederland bereidt zich voor op een nieuwe toekomst waarin lineaire televisie een minder prominente rol krijgt. Het heeft hiervoor reclameverkooporganisatie BrandDeli gekocht.
    Jan-Hein Visser
    20 december 2018
    comments 0
    RTL gaat reclame voor Discovery, FOX en Viacom verkopen
    Foto ANP

    Gelijktijdig met de overname van BrandDeli heeft RTL een reclamedeal met Discovery Benelux (Discovery), Fox Networks Group Benelux (FOX) en Viacom International Media Networks (Viacom) gemaakt. RTL krijgt gedurende ten minste drie jaar het recht om reclamezendtijd op zenders en advertentieruimte voor online-uitingen van Discovery, FOX en Viacom te verkopen.

     

    Adverteerders

    Door de samenwerking ontstaan voor RTL meer kansen om adverteerders meer mogelijkheden te geven om specifieker richting hun doelgroep te adverteren. Een groter publiek is voor veel adverteerders aantrekkelijk. Discovery, FOX en Viacom behouden wel de mogelijkheid om hun programma’s door bedrijven te laten sponsoren. BrandDeli verkoopt ook reclamezendtijd voor zenders als BBC First en Disney Channel. Ook reclame op betaalzenders zoals FOX Sports en Ziggo Sport worden door de reclameverkooporganisatie verkocht.

    RTLRTL NederlandBrandDelireclamereclamezendtijdadverteerdersadverterenDiscovery BeneluxFOXFOX SportsViacomZiggo SportBBC FirstDisneyDisney Channel

    Reacties

  1. Doe mee en win!

    • Little Women bioscoopkaarten winnen

      Win een VIP-pakket van Little Women!

      Dit kostuumdrama draait om vier zussen tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog die op hun eigen manier met liefde, verlies en andere uitdagingen omgaan die horen bij volwassen worden. Totaal TV geeft van dit romantische drama vijf keer een VIP-pakket weg, met daarin een notitieblok en twee filmkaartjes.

    TV-TIP RTL kampeert

    RTL kampeert
    RTL 4 om 17:30 uur
    Sander Janson bezocht jarenlang campings voor CampingLife, tot het programma werd stopgezet. Nu is Sander alsnog terug met RTL kampeert.

    TV-TIP The Godfather, Part III

    The Godfather, Part III
    RTL 7 om 20:00 uur
    Maffiabaas Michael Corleone nadert de zestig en heeft zijn bedrijf bijna legitiem gemaakt. Het Vaticaan kampt met financiële problemen en Michael besluit te helpen. Hij ziet hierin een kans om uiteindelijk, op legale wijze, miljoenen te verdienen. Maar de pers wantrouwt hem en ook blijft hij achtervolgd worden door zijn oude maffiaconnecties.

    Interview

    • Hollands hoop derde seizoen Kim van Kooten

      Kim van Kooten

      Hollands hoop

      In het derde en direct laatste seizoen van de komische en spannende serie Hollands hoop wordt Kim van Kooten als de eens zo brave huismoeder Machteld steeds meedogenlozer.
      Reacties0 reactie(s)