Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Russisch tegengeluid bij Canal Digitaal via satelliet

  M7 Group – onderdeel van Canal+ Luxembourg – heeft een nieuwe overeenkomst getekend voor de doorgifte van een tv-zender in de Russische taal via twee satellieten.
  Jarco Kriek
  9 maart 2023
  comments 1
  Russisch tegengeluid bij Canal Digitaal via satelliet

  De zender Current Time TV komt in HD-beeldkwaliteit beschikbaar op de satellietposities Astra1 (19,2 graden oost) en Eutelsat 9B (9 graden oost). M7 Group en U.S. Agency for Global Media (USAGM) hebben hiervoor een distributieovereenkomst getekend.

   

  Wat is Current Time TV?

  Current Time TV is een 24/7 Russischtalig tv- en digitaal netwerk, dat live nieuws, robuust debat en op feiten gebaseerde rapportage over lokale, regionale en internationale kwesties biedt, gericht op publiek in Rusland, de landen van Midden- en Oost-Europa , en over de hele wereld. Het wordt geproduceerd door Radio Free Europe/Radio Liberty in samenwerking met Voice of America.

   

  Zenderlijst

  Current Time TV is via beide satellietposities ongecodeerd te ontvangen. De zender wordt opgenomen in de lijsten van diverse Canal+ Luxembourg-providers, waaronder Canal Digitaal, TV Vlaanderen en TeleSAT. Satellietkijkers die niet gebruikmaken van dergelijke providerzenderlijsten kunnen Current Time TV handmatig in hun zenderlijst plaatsen via de onderstaande frequenties.

   

  • Astra1 19,2 graden oost -> 12515 MHz, horizontaal, symbolrate 22000, FEC 5/6
  • Eutelsat 9B – 9 graden oost -> 11997 MHz, horizontaal, symbolrate 27500, FEC 2/3
  M7 GroupCanal+ LuxembourgCanal+satellietAstra1Eutelsat 9BEutelsatSESCurrent Time TV

  Reacties

 1. TV-TIP The Masked Singer

  The Masked Singer
  RTL 4 om 20:00 uur
  Ruben Nicolai stelt de laatste vijf kandidaten van dit seizoen voor. Panelleden Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Monica Geuze, Loretta Schrijver en Gerard Joling mogen direct aan de slag: twee van de nieuwkomers vallen af.

  TV-TIP Nations League (v): Engeland - Nederland

  Nations League (v): Engeland - Nederland
  NPO 3 om 20:21 uur
  Na de pijnlijke nederlaag tegen onze zuiderburen leek het Nations League-avontuur van de Oranje Leeuwinnen al voorbij voordat het überhaupt begonnen was. De wedstrijd tegen verliezend de WK-finalist Engeland stond immers óók nog op de kalender. Tot ieders verbazing werd de ploeg van Sarina Wiegman eind ­september met 2-1 terug naar huis gestuurd. Op ’t heilige gras van Wembley zijn de Britse dames nu uit op revanche.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)