Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Russisch tegengeluid bij Canal Digitaal via satelliet

  M7 Group – onderdeel van Canal+ Luxembourg – heeft een nieuwe overeenkomst getekend voor de doorgifte van een tv-zender in de Russische taal via twee satellieten.
  Jarco Kriek
  9 maart 2023
  comments 1
  Russisch tegengeluid bij Canal Digitaal via satelliet

  De zender Current Time TV komt in HD-beeldkwaliteit beschikbaar op de satellietposities Astra1 (19,2 graden oost) en Eutelsat 9B (9 graden oost). M7 Group en U.S. Agency for Global Media (USAGM) hebben hiervoor een distributieovereenkomst getekend.

   

  Wat is Current Time TV?

  Current Time TV is een 24/7 Russischtalig tv- en digitaal netwerk, dat live nieuws, robuust debat en op feiten gebaseerde rapportage over lokale, regionale en internationale kwesties biedt, gericht op publiek in Rusland, de landen van Midden- en Oost-Europa , en over de hele wereld. Het wordt geproduceerd door Radio Free Europe/Radio Liberty in samenwerking met Voice of America.

   

  Zenderlijst

  Current Time TV is via beide satellietposities ongecodeerd te ontvangen. De zender wordt opgenomen in de lijsten van diverse Canal+ Luxembourg-providers, waaronder Canal Digitaal, TV Vlaanderen en TeleSAT. Satellietkijkers die niet gebruikmaken van dergelijke providerzenderlijsten kunnen Current Time TV handmatig in hun zenderlijst plaatsen via de onderstaande frequenties.

   

  • Astra1 19,2 graden oost -> 12515 MHz, horizontaal, symbolrate 22000, FEC 5/6
  • Eutelsat 9B – 9 graden oost -> 11997 MHz, horizontaal, symbolrate 27500, FEC 2/3
  M7 GroupCanal+ LuxembourgCanal+satellietAstra1Eutelsat 9BEutelsatSESCurrent Time TV

  Reacties

 1. TV-TIP Sweet Home Alabama

  Sweet Home Alabama
  RTL 8 om 20:25 uur
  Modeontwerpster Melanie (Reese Witherspoon) staat op het punt te gaan trouwen met Andrew (Patrick Dempsey), de zoon van de burgemeester van New York. Alleen is ze nog getrouwd met Jake (Josh Lucas), haar jeugdliefde uit Alabama. Omdat hij weigert de scheidingspapieren te ondertekenen, gaat Melanie naar Alabama om de scheiding te regelen.

  TV-TIP Tomb Raider

  Tomb Raider
  RTL 7 om 20:25 uur
  Jaren geleden verdween haar vader, een excentrieke avonturier, spoorloos. Nu besluit de Londense fietskoerier Lara Croft (Alicia Vikander) hem te gaan zoeken. Ze begint haar zoektocht op zijn laatst bekende bestemming: een eiland voor de kust van Japan. Dat is het begin van een avontuur vol gevaren.

  Interview