Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Russisch tegengeluid bij Canal Digitaal via satelliet

  M7 Group – onderdeel van Canal+ Luxembourg – heeft een nieuwe overeenkomst getekend voor de doorgifte van een tv-zender in de Russische taal via twee satellieten.
  Jarco Kriek
  9 maart 2023
  comments 1
  Russisch tegengeluid bij Canal Digitaal via satelliet

  De zender Current Time TV komt in HD-beeldkwaliteit beschikbaar op de satellietposities Astra1 (19,2 graden oost) en Eutelsat 9B (9 graden oost). M7 Group en U.S. Agency for Global Media (USAGM) hebben hiervoor een distributieovereenkomst getekend.

   

  Wat is Current Time TV?

  Current Time TV is een 24/7 Russischtalig tv- en digitaal netwerk, dat live nieuws, robuust debat en op feiten gebaseerde rapportage over lokale, regionale en internationale kwesties biedt, gericht op publiek in Rusland, de landen van Midden- en Oost-Europa , en over de hele wereld. Het wordt geproduceerd door Radio Free Europe/Radio Liberty in samenwerking met Voice of America.

   

  Zenderlijst

  Current Time TV is via beide satellietposities ongecodeerd te ontvangen. De zender wordt opgenomen in de lijsten van diverse Canal+ Luxembourg-providers, waaronder Canal Digitaal, TV Vlaanderen en TeleSAT. Satellietkijkers die niet gebruikmaken van dergelijke providerzenderlijsten kunnen Current Time TV handmatig in hun zenderlijst plaatsen via de onderstaande frequenties.

   

  • Astra1 19,2 graden oost -> 12515 MHz, horizontaal, symbolrate 22000, FEC 5/6
  • Eutelsat 9B – 9 graden oost -> 11997 MHz, horizontaal, symbolrate 27500, FEC 2/3
  M7 GroupCanal+ LuxembourgCanal+satellietAstra1Eutelsat 9BEutelsatSESCurrent Time TV

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)