Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Satelliet in beweging: radiozenders ARD op Astra1 wijzigen

  Meer Nederlanders gebruiken het ongecodeerde satellietzenderpakket om het zenderaanbod van bijvoorbeeld Ziggo, KPN en T-Mobile aan te vullen.
  Jarco Kriek
  15 juni 2021
  comments 0
  Satelliet in beweging: radiozenders ARD op Astra1 wijzigen
  Foto Getty Images

  Het ongecodeerde satellietaanbod kan natuurlijk ook gebruikt worden als de satellietkijker een abonnement voor het kijken of luisteren van gecodeerde tv en radio koopt bij Canal Digitaal en Joyne. Maar het ongecodeerde satellietaanbod is constant in beweging en wijzigt regelmatig. Totaal TV houdt u op de hoogte van belangrijke wijzigingen in de online versie van Het Transpondernieuws.

   

  Radiozenders ARD

  Een belangrijke wijziging voor liefhebbers van Duitse radio. De Duitse publieke omroep ARD verhuist de radiozenders op 20 juli naar een andere transponder. De radiozenders zijn binnenkort op de nieuwe uitzendfrequentie 10.891 GHz H – 22000 – 2/3 te ontvangen. Op dit moment zijn de radiozenders nog op de oude transponder op 12.266 GHz H – 27500 - 3/4 te ontvangen. De transponderwijziging komt vanwege kostenbesparing tot stand. De nieuwe uitzendnorm van de radiozenders wordt AAC-LC dat voor besparing van bandbreedte zorgt.

   

  UPDATE: de ARD-radiozenders zijn op dit moment nog niet op de nieuwe transponder aanwezig. De distributie begint binnenkort.

  satelliettranspondernieuwsradioAstra1SESARDongecodeerdFTA

  Reacties

 1. TV-TIP Live and Let Die

  Live and Let Die
  RTL 7 om 20:25 uur
  James Bond (Roger Moore, die de rol hier voor het eerst speelt) doet onderzoek naar de moord op drie collega's. Hij ontdekt dat de slachtoffers alle drie contact hadden met Kananga (Yaphet Kotto), de dictator van het Caraïbische eiland San Monique. Op San Monique krijgt 007 te maken met drugs, geweld en de duistere krachten van voodoo.

  TV-TIP Wheeler Dealers

  Wheeler Dealers
  discovery om 20:30 uur
  In mei 2002 werd de liefhebber van brullende motoren en brandend rubber getrakteerd op de gepeperde versie van de vrij brave Audi A6 Avant, de RS6 Avant. Met in het vooronder een 4,2 liter twinturbo V8, goed voor 450 pk, sprintte de opgepompte stationwagen in een duizelingwekkende 4,7 seconden van 0 naar 100 km/u. Mike vindt een ultra­marijnblauw exemplaar van de eerste generatie, die Elvis nog verder oppompt om het op het circuit op te nemen tegen dé sportwagen der sportwagens: de Porsche 911.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)