Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Satelliet in beweging: radiozenders ARD op Astra1 wijzigen

  Meer Nederlanders gebruiken het ongecodeerde satellietzenderpakket om het zenderaanbod van bijvoorbeeld Ziggo, KPN en T-Mobile aan te vullen.
  Jarco Kriek
  15 june 2021
  comments 0
  Satelliet in beweging: radiozenders ARD op Astra1 wijzigen
  Foto Getty Images

  Het ongecodeerde satellietaanbod kan natuurlijk ook gebruikt worden als de satellietkijker een abonnement voor het kijken of luisteren van gecodeerde tv en radio koopt bij Canal Digitaal en Joyne. Maar het ongecodeerde satellietaanbod is constant in beweging en wijzigt regelmatig. Totaal TV houdt u op de hoogte van belangrijke wijzigingen in de online versie van Het Transpondernieuws.

   

  Radiozenders ARD

  Een belangrijke wijziging voor liefhebbers van Duitse radio. De Duitse publieke omroep ARD verhuist de radiozenders op 20 juli naar een andere transponder. De radiozenders zijn binnenkort op de nieuwe uitzendfrequentie 10.891 GHz H – 22000 – 2/3 te ontvangen. Op dit moment zijn de radiozenders nog op de oude transponder op 12.266 GHz H – 27500 - 3/4 te ontvangen. De transponderwijziging komt vanwege kostenbesparing tot stand. De nieuwe uitzendnorm van de radiozenders wordt AAC-LC dat voor besparing van bandbreedte zorgt.

   

  UPDATE: de ARD-radiozenders zijn op dit moment nog niet op de nieuwe transponder aanwezig. De distributie begint binnenkort.

  satelliettranspondernieuwsradioAstra1SESARDongecodeerdFTA

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Hummingbird

  Hummingbird
  RTL 7 om 20:00 uur
  Ex-commando Joseph Smith zwerft getraumatiseerd door Londen. Op de vlucht voor gewelddadige criminelen belandt hij in een luxe appartement.

  TV-TIP The Connection

  The Connection
  NPO 1 om 20:29 uur
  Was Matthijs van Nieuwkerk vroeger niet achter zijn talkshowtafel weg de slaan, inmiddels klimmen hij en zijn getuite lippen zelfs op de quizbok.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)