Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Satelliet in beweging: radiozenders ARD op Astra1 wijzigen

  Meer Nederlanders gebruiken het ongecodeerde satellietzenderpakket om het zenderaanbod van bijvoorbeeld Ziggo, KPN en T-Mobile aan te vullen.
  Jarco Kriek
  15 june 2021
  comments 0
  Satelliet in beweging: radiozenders ARD op Astra1 wijzigen
  Foto Getty Images

  Het ongecodeerde satellietaanbod kan natuurlijk ook gebruikt worden als de satellietkijker een abonnement voor het kijken of luisteren van gecodeerde tv en radio koopt bij Canal Digitaal en Joyne. Maar het ongecodeerde satellietaanbod is constant in beweging en wijzigt regelmatig. Totaal TV houdt u op de hoogte van belangrijke wijzigingen in de online versie van Het Transpondernieuws.

   

  Radiozenders ARD

  Een belangrijke wijziging voor liefhebbers van Duitse radio. De Duitse publieke omroep ARD verhuist de radiozenders op 20 juli naar een andere transponder. De radiozenders zijn binnenkort op de nieuwe uitzendfrequentie 10.891 GHz H – 22000 – 2/3 te ontvangen. Op dit moment zijn de radiozenders nog op de oude transponder op 12.266 GHz H – 27500 - 3/4 te ontvangen. De transponderwijziging komt vanwege kostenbesparing tot stand. De nieuwe uitzendnorm van de radiozenders wordt AAC-LC dat voor besparing van bandbreedte zorgt.

   

  UPDATE: de ARD-radiozenders zijn op dit moment nog niet op de nieuwe transponder aanwezig. De distributie begint binnenkort.

  satelliettranspondernieuwsradioAstra1SESARDongecodeerdFTA

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de 4K Ultra HD van A Clockwork Orange

   Al stampend, stelend, zingend, tapdansend en verkrachtend vermaakt Alex, een vandaal met een bolhoed, zich uitstekend, al is het op tragische wijze ten koste van anderen. Dit voor vier Oscars genomineerde, krachtig staaltje filmkunst verleidt, choqueert en is nog steeds aangrijpend.

  TV-TIP MasterChef Australië

  MasterChef Australië
  Net5 om 19:30 uur
  De deelnemers worden in deze aflevering getest op hun culinaire kennis en moeten veertien uitgestalde vleeswaren identificeren.

  TV-TIP Kopen zonder kijken

  Kopen zonder kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Kort nadat Eva en Pascal elkaar leerden kennen, raakte zij zwanger en trok ze bij hem in. Maar zijn flatje is te klein voor een gezin.

  Interview

  • *

   Leonie ter Braak

   Cupido Ofzo

   Samen met Wendy van Dijk helpt Leonie ter Braak in Cupido ofzo mensen met een beperking de liefde van hun leven te vinden.
   Reacties0 reactie(s)