Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Satelliet in beweging: radiozenders ARD op Astra1 wijzigen

  Meer Nederlanders gebruiken het ongecodeerde satellietzenderpakket om het zenderaanbod van bijvoorbeeld Ziggo, KPN en T-Mobile aan te vullen.
  Jarco Kriek
  15 juni 2021
  comments 0
  Satelliet in beweging: radiozenders ARD op Astra1 wijzigen
  Foto Getty Images

  Het ongecodeerde satellietaanbod kan natuurlijk ook gebruikt worden als de satellietkijker een abonnement voor het kijken of luisteren van gecodeerde tv en radio koopt bij Canal Digitaal en Joyne. Maar het ongecodeerde satellietaanbod is constant in beweging en wijzigt regelmatig. Totaal TV houdt u op de hoogte van belangrijke wijzigingen in de online versie van Het Transpondernieuws.

   

  Radiozenders ARD

  Een belangrijke wijziging voor liefhebbers van Duitse radio. De Duitse publieke omroep ARD verhuist de radiozenders op 20 juli naar een andere transponder. De radiozenders zijn binnenkort op de nieuwe uitzendfrequentie 10.891 GHz H – 22000 – 2/3 te ontvangen. Op dit moment zijn de radiozenders nog op de oude transponder op 12.266 GHz H – 27500 - 3/4 te ontvangen. De transponderwijziging komt vanwege kostenbesparing tot stand. De nieuwe uitzendnorm van de radiozenders wordt AAC-LC dat voor besparing van bandbreedte zorgt.

   

  UPDATE: de ARD-radiozenders zijn op dit moment nog niet op de nieuwe transponder aanwezig. De distributie begint binnenkort.

  satelliettranspondernieuwsradioAstra1SESARDongecodeerdFTA

  Reacties

 1. TV-TIP 70 jaar na de Watersnoodramp

  70 jaar na de Watersnoodramp
  NPO 1 om 10:30 uur
  In Ouwerkerk, het Zeeuwse dorp waar in 1953 het laatste dijkgat werd gedicht met behulp van caissons, een soort enorme betonnen blokkendozen, herdenkt Nederland de Watersnoodramp. Onder de sprekers zijn een overlevende van de ramp en burgemeester Jack van der Hoek van Schouwen-Duiveland. Winfried Baijens, tevens het gezicht van de serie Het water komt, presenteert.

  TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)