Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    SBS6 hoopt op succes Sterren van de schans

    SBS6 zet een nieuwe troef in om kijkers naar de zender te lokken. Op vrijdag 22 februari is de eerste aflevering te zien van het veelbesproken programma Vliegende Hollanders: Sterren van de schans.
    Jarco Kriek
    22 februari 2013
    comments 0
    SBS6 hoopt op succes Sterren van de schans

    SBS6 zet een nieuwe troef in om kijkers naar de zender te lokken. Op vrijdag 22 februari is de eerste aflevering te zien van het veelbesproken programma Vliegende Hollanders: Sterren van de schans.

    Het nieuwe ‘Sterren-programma’ wordt door Gerard Joling en Tess Milne gepresenteerd. De deelnemers zijn: Lange Frans, Dean Saunders, Kelly van der Veer, Bibi, Geert Hoes, Emile Ratelband, Sita Vermeulen, Jody Bernal, Chimène van Oosterhout, Koert-Jan de Bruijn, Shary-An, Ingrid Jansen, Robert Schoemacher, John de Wolf, Mari van de Ven, Keizer, Nicolas Liébart en Robin Zijlstra. De jury bestaat uit Patty Brard, Peter van Hal en Marc Nölke.

    Ook jury niet veilig

    De juryleden beoordelen de kandidaten op techniek, landing en het verleggen van grenzen. Dat het jureren niet zonder gevaar is, blijkt wel als de juryleden de schrik van hun leven krijgen als één van de kandidaten bijna het juryhuisje in vliegt. Dankzij het snelle optreden van Peter raakt niemand echt gewond.

    Vliegende Hollanders op tweede scherm

    Interactiviteit is een onderdeel van het format van het nieuwe tv-programma. Tijdens de uitzending kan op het tweede scherm SBS6+ worden geraden van welke schans de sterren afgaan en welke afstand ze zullen springen. Op sbs.nl/vliegendehollanders is extra beeldmateriaal beschikbaar van de trainingen voorafgaand aan de sprongen. Later op de avond kan de tv-kijker in Shownieuws kijken naar exclusieve backstage-opnamen en zijn ook de eerste reacties van bekende Nederlanders na de eerste sprongen te zien.

    Concurrentie vreest Vliegende Hollanders

    Vooral RTL 4 vreest de concurrentie van de schansspringende sterren van SBS6. Op RTL 4 is gelijktijdig de eerste aflevering danstalentenshow Everybody Dance Now te zien. Presentatrice Chantal Janzen dekte zich vooraf al in voor sterke concurrentie van het nieuwe SBS6-programma. Daarnaast begint gelijktijdig op Nederland 1 het nieuwe seizoen van de TROS-politieserie Flikken Maastricht.

    SBS6Vliegende HollandersSterren van de SchansPatty BrardjurylidGerard JolingTess MilneRTL 4Everybody Dance NowNederland 1TROSFlikken MaastrichtShownieuwsLange FransDean SaundersKelly van der VeerBibiGeert HoesEmile RatelbandSita VermeulenJody BernalChimène van OosterhoutKoert-Jan de BruijnShary-AnIngrid JansenRobert SchoemacherJohn de WolfMari van de VenKeizerNicolas LiébartRobin ZijlstraPeter van HalMarc Nölke

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    Interview