Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘SkyShowtime binnenkort rechtstreeks voor klanten Ziggo’

  Het heeft er alle schijn van dat de voor Nederland nieuwe streamingdienst SkyShowtime een samenwerking met VodafoneZiggo (Ziggo) aangaat.
  Jarco Kriek
  29 oktober 2022
  comments 1
  ‘SkyShowtime binnenkort rechtstreeks voor klanten Ziggo’

  Op de website van SkyShowtime is namelijk een speciale pagina te vinden waarop uitleg voor Ziggo-klanten te vinden is die problemen met de streamingdienst ondervinden. Op deze pagina wordt eveneens gesproken over facturatie van het abonnement via Ziggo. "Omdat je account wordt beheerd door Ziggo, kun je rechtstreeks contact met hen opnemen voor al je vragen over je account en facturering", is hier onder meer te lezen.

   

  Mediabox

  Op dit moment hebben SkyShowtime noch VodafoneZiggo een samenwerking aangekondigd. Op de website van de streamingdienst zijn alleen aanwijzingen te vinden van de mogelijkheid om direct een abonnement af te sluiten via Ziggo, en niet bij andere providers zoals KPN. De kans is groot dat er naast de mogelijkheid om via Ziggo een abonnement te nemen op termijn ook een app komt voor de Mediabox Next en Next Mini waarmee SkyShowtime-content rechtstreeks via deze bruikleendecoders te bekijken is. Dit zou vooral voor Ziggo-klanten met een Samsung Smart TV goed nieuws zijn. Voor het Tizen-platform van Samsung is tot op heden namelijk nog geen SkyShowtime-app beschikbaar.

   

  Streamingapp

  Voor andere streamingdiensten waarvoor direct bij Ziggo een abonnement kan worden afgesloten, zoals Netflix, Videoland en Viaplay, zijn eveneens apps beschikbaar waarmee direct via de twee belangrijkste bruikleendecoders van het kabelbedrijf kan worden gekeken.

  ZiggoVodafoneZiggoSkyShowtimeComcastParamounttvtelevisiefilmsseriesOTTonlinestreamingdienstbruikleendecoderMediabox NextNext Miniabonnement

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)