Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘SkyShowtime binnenkort rechtstreeks voor klanten Ziggo’

  Het heeft er alle schijn van dat de voor Nederland nieuwe streamingdienst SkyShowtime een samenwerking met VodafoneZiggo (Ziggo) aangaat.
  Jarco Kriek
  29 oktober 2022
  comments 1
  ‘SkyShowtime binnenkort rechtstreeks voor klanten Ziggo’

  Op de website van SkyShowtime is namelijk een speciale pagina te vinden waarop uitleg voor Ziggo-klanten te vinden is die problemen met de streamingdienst ondervinden. Op deze pagina wordt eveneens gesproken over facturatie van het abonnement via Ziggo. "Omdat je account wordt beheerd door Ziggo, kun je rechtstreeks contact met hen opnemen voor al je vragen over je account en facturering", is hier onder meer te lezen.

   

  Mediabox

  Op dit moment hebben SkyShowtime noch VodafoneZiggo een samenwerking aangekondigd. Op de website van de streamingdienst zijn alleen aanwijzingen te vinden van de mogelijkheid om direct een abonnement af te sluiten via Ziggo, en niet bij andere providers zoals KPN. De kans is groot dat er naast de mogelijkheid om via Ziggo een abonnement te nemen op termijn ook een app komt voor de Mediabox Next en Next Mini waarmee SkyShowtime-content rechtstreeks via deze bruikleendecoders te bekijken is. Dit zou vooral voor Ziggo-klanten met een Samsung Smart TV goed nieuws zijn. Voor het Tizen-platform van Samsung is tot op heden namelijk nog geen SkyShowtime-app beschikbaar.

   

  Streamingapp

  Voor andere streamingdiensten waarvoor direct bij Ziggo een abonnement kan worden afgesloten, zoals Netflix, Videoland en Viaplay, zijn eveneens apps beschikbaar waarmee direct via de twee belangrijkste bruikleendecoders van het kabelbedrijf kan worden gekeken.

  ZiggoVodafoneZiggoSkyShowtimeComcastParamounttvtelevisiefilmsseriesOTTonlinestreamingdienstbruikleendecoderMediabox NextNext Miniabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP The Secret: Dare to Dream

  The Secret: Dare to Dream
  RTL 8 om 20:25 uur
  Weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) heeft het zwaar als alleenstaande moeder van drie kinderen. Een naderende orkaan geeft haar nog meer zorgen. Dan ontmoet ze de mysterieuze Bray Johnson (Josh Lucas). Hij biedt precies de hulp die ze nodig heeft. Alleen heeft Bray een geheim dat de hun groeiende band compleet kan veranderen.

  TV-TIP Portretten van Krabbé

  Portretten van Krabbé
  NPO 2 om 20:30 uur
  Om de kern van iemand te vangen in een portret is het handig om die persoon ook daadwerkelijk te kennen. In Portretten van Krabbé gaat Jasper Krabbé, voordat-ie überhaupt een lik verf op het doek heeft gekwast, dan ook een weekend op pad met de bekende geportretteerden in spe. In deze eerste aflevering is dat Tom Waes. Met hem bezoekt Jasper onder andere café d’Anvers in het ruige deel van Antwerpen, waar Tom als uitsmijter heeft gewerkt.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)