Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘SkyShowtime binnenkort rechtstreeks voor klanten Ziggo’

  Het heeft er alle schijn van dat de voor Nederland nieuwe streamingdienst SkyShowtime een samenwerking met VodafoneZiggo (Ziggo) aangaat.
  Jarco Kriek
  29 oktober 2022
  comments 1
  ‘SkyShowtime binnenkort rechtstreeks voor klanten Ziggo’

  Op de website van SkyShowtime is namelijk een speciale pagina te vinden waarop uitleg voor Ziggo-klanten te vinden is die problemen met de streamingdienst ondervinden. Op deze pagina wordt eveneens gesproken over facturatie van het abonnement via Ziggo. "Omdat je account wordt beheerd door Ziggo, kun je rechtstreeks contact met hen opnemen voor al je vragen over je account en facturering", is hier onder meer te lezen.

   

  Mediabox

  Op dit moment hebben SkyShowtime noch VodafoneZiggo een samenwerking aangekondigd. Op de website van de streamingdienst zijn alleen aanwijzingen te vinden van de mogelijkheid om direct een abonnement af te sluiten via Ziggo, en niet bij andere providers zoals KPN. De kans is groot dat er naast de mogelijkheid om via Ziggo een abonnement te nemen op termijn ook een app komt voor de Mediabox Next en Next Mini waarmee SkyShowtime-content rechtstreeks via deze bruikleendecoders te bekijken is. Dit zou vooral voor Ziggo-klanten met een Samsung Smart TV goed nieuws zijn. Voor het Tizen-platform van Samsung is tot op heden namelijk nog geen SkyShowtime-app beschikbaar.

   

  Streamingapp

  Voor andere streamingdiensten waarvoor direct bij Ziggo een abonnement kan worden afgesloten, zoals Netflix, Videoland en Viaplay, zijn eveneens apps beschikbaar waarmee direct via de twee belangrijkste bruikleendecoders van het kabelbedrijf kan worden gekeken.

  ZiggoVodafoneZiggoSkyShowtimeComcastParamounttvtelevisiefilmsseriesOTTonlinestreamingdienstbruikleendecoderMediabox NextNext Miniabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Spoedeisende Hulp 24/7

  Spoedeisende Hulp 24/7
  RTL 5 om 20:30 uur
  In de nieuwe realityshow Spoedeisende Hulp 24/7 bezoeken we de SEH-afdelingen van drie gerenommeerde ziekenhuizen, waar medisch personeel continu een strijd tegen de klok levert. Verdriet en geluk, leven en dood liggen op de spoedeisende hulp enorm dicht bij elkaar. Het personeel vertelt over hun passie voor het werk en toont alle mooie, intieme en schrijnende situaties die ze in het ziekenhuis meemaken.

  TV-TIP Secrets in the Sand

  Secrets in the Sand
  History om 20:30 uur
  Als we één ding hebben opgestoken van Star Wars dan is het dat zand ruw en irritant is, en werkelijk overal tussenkomt. Niet zo gek dus, dat er onder de ontelbare korrels nog heel wat schatten verborgen liggen. In Secrets in the Sand leggen archeologen bijzondere historische vondsten bloot, die onder de golvende duinen waren verdwenen. In Chili duiken mummies van een verdwenen volk op, en in Egypte wordt een nieuwe graftombe ontdekt die door het zand werd verzwolgen.

  Interview