Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  SkyShowtime eindelijk op Samsung televisies beschikbaar

  Goed nieuws voor SkyShowtime-abonnees die een Smart TV-internettelevisie van Samsung gebruiken. Een app van de streamingdienst is nu ook voor deze televisies beschikbaar.
  Jarco Kriek
  17 februari 2023
  comments 3
  SkyShowtime eindelijk op Samsung televisies beschikbaar

  Samsung is in Nederland nog steeds het meest verkochte televisiemerk. Ondanks dat modellen van deze fabrikant dus veel in Nederlandse woon- en slaapkamers wordt gebruikt, was de vorig jaar begonnen streamingdienst SkyShowtime niet direct via Samsung televisies te gebruiken.

   

  Tizen

  Daar is verandering in gekomen. SkyShowtime was al beschikbaar voor Apple iOS, tvOS, Android-apparaten, Android TV, Google Chromecast en LG TV. De SkyShowtime-app is nu ook te downloaden in de Tizen appstore. SkyShowtime kan alleen rechtstreeks via de televisie bekeken worden als deze gebruik maakt van het besturingsplatform Tizen versie 3 of hoger. In praktijk betekent dit dat Samsung Smart TV-internettelevisie vanaf 2017 functionerend op Tizen geschikt zijn voor gebruik van de SkyShowtime-app.

  SkyShowtimeOTTonlinestreamingdienstSamsungSmart TVinternettelevisieapp

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)