Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  SkyShowtime eindelijk op Samsung televisies beschikbaar

  Goed nieuws voor SkyShowtime-abonnees die een Smart TV-internettelevisie van Samsung gebruiken. Een app van de streamingdienst is nu ook voor deze televisies beschikbaar.
  Jarco Kriek
  17 februari 2023
  comments 3
  SkyShowtime eindelijk op Samsung televisies beschikbaar

  Samsung is in Nederland nog steeds het meest verkochte televisiemerk. Ondanks dat modellen van deze fabrikant dus veel in Nederlandse woon- en slaapkamers wordt gebruikt, was de vorig jaar begonnen streamingdienst SkyShowtime niet direct via Samsung televisies te gebruiken.

   

  Tizen

  Daar is verandering in gekomen. SkyShowtime was al beschikbaar voor Apple iOS, tvOS, Android-apparaten, Android TV, Google Chromecast en LG TV. De SkyShowtime-app is nu ook te downloaden in de Tizen appstore. SkyShowtime kan alleen rechtstreeks via de televisie bekeken worden als deze gebruik maakt van het besturingsplatform Tizen versie 3 of hoger. In praktijk betekent dit dat Samsung Smart TV-internettelevisie vanaf 2017 functionerend op Tizen geschikt zijn voor gebruik van de SkyShowtime-app.

  SkyShowtimeOTTonlinestreamingdienstSamsungSmart TVinternettelevisieapp

  Reacties

 1. TV-TIP Rachel en Elbert Passen Op

  Rachel en Elbert Passen Op
  NPO 3 om 18:32 uur
  Het werk van een boer is erg zwaar en gaat altijd door. Een boer heeft daardoor zelden tijd voor vakantie, maar gelukkig zijn Rachel Rosier en Elbert Smelt er om op de boerderij te passen. In dit jeugdprogramma trekken de twee hun kaplaarzen aan, zodat de boer met zijn gezin op vakantie kan. Het presentatieduo heeft alleen weinig ervaring met het boerenleven en ze moeten eerst nog het vak onder de knie zien te krijgen.

  TV-TIP Heathrow

  Heathrow
  RTL Z om 19:30 uur
  Met 76.000 medewerkers en meer dan 70 miljoen passagiers per jaar is London Heathrow Airport het grootste vliegveld van Europa en deze documentaireserie geeft een kijkje achter de schermen van het drukste vliegveld van Groot-Brittannië. We zien niet alleen de dagelijkse werkzaamheden, waardoor de vliegtuigen veilig kunnen opstijgen en landen, maar ook de problemen waar Heathrow mee te maken krijgt. Want ook dit gigantische vliegveld kampt met personeelstekort en dat heeft grote gevolgen.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)