Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  SkyShowtime gratis voor miljoen klanten Ziggo

  Ziggo vervangt het video on demand-aanbod van Ziggo Movies & Series L en XL door toegang tot het volledige aanbod van streamingdienst SkyShowtime.
  Jarco Kriek
  22 augustus 2023
  comments 8
  SkyShowtime gratis voor miljoen klanten Ziggo

  Ziggo meldt dat een miljoen klanten nog dit jaar volledige toegang krijgen tot het contentaanbod van SkyShowtime. Tot dat moment biedt Ziggo via de eigen bruikleendecoders Mediabox Next, Next Mini en Mediabox XL toegang tot ‘de beste content’ van de streamingdienst. Ziggo Movies & Series XL is onderdeel van het TV Max-abonnement. Ook is een los aanvullend abonnement verkrijgbaar. Ziggo Movies & Series L kan worden gekozen als gratis optie als een vast Ziggo-abonnement wordt gecombineerd met een mobiel abonnement van Vodafone of Hollandsnieuwe. Abonnees die toegang hebben tot Ziggo Movies & Series L en XL krijgen later dit jaar van Ziggo bericht hoe het gratis SkyShowtime-account geactiveerd kan worden.

   

  Huidig aanbod

  Het SkyShowtime-aanbod van films en series dat vanaf dit moment al door de miljoen Ziggo-klanten zonder extra kosten kan worden bekeken, bestaat uit enkele sterkhouders van de streamingdienst. Titels zoals Babylon, iCarly, Nope, PAW Patrol, Rabbit Hole, Star Trek: Strange New Worlds (S1), Ticket to Paradise, Top Gun: Maverick, Tulsa King, Yellowjackets (S1 & S2) en Yellowstone (S1-5) zijn te bekijken via het tv-menu van Movies & Series L- en XL-klanten. 

   

  Beste entertainment

  "Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor Ziggo en versterkt onze toewijding aan het leveren van de beste entertainment-ervaring aan onze klanten," zegt Robin Kroes, Executive Director Consumentenmarkt bij VodafoneZiggo. "Door samen te werken met SkyShowtime verrijken we ons TV & Streaming-platform en bieden we een groot deel van onze klanten een nog beter aanbod van films en series, als onderdeel van hun Ziggo-abonnement.”

   

  Geen verrassing

  Het Ziggo Movies & Series L en XL-aanbod is de afgelopen jaren veranderd. Ziggo begon in 2017 met het leveren van deze abonnementen. Met dit abonnement was op dat moment exclusief in Nederland content van HBO Max te zien. Deze exclusiviteitsovereenkomst liep na vijf jaar eind 2021 af. Daarna kwam de HBO-content ook voor klanten van andere providers als KPN, T-Mobile en Delta via streamingdienst HBO Max beschikbaar. Om vervangende content toe te voegen aan Ziggo Movies & Series L en XL werd een overeenkomst gesloten met ViacomCBS. De content van ViacomCBS is nu in Nederland onderdeel van streamingdienst SkyShowtime. Dit verklaart ook voor een groot deel dat Ziggo nu Movies & Series L en XL naar SkyShowtime omzet.

   

  Marketing

  Ziggo gebruikt deze omzetting als goede marketing in de strijd om de klant op de vaste markt. Het kabelbedrijf kan nu zeggen dat het een internationale streamingdienst gratis aan een deel van de klanten levert. Dit terwijl een deel van de content al enige tijd binnen het contentaanbod van Movies & Series L en XL aanwezig was.

  ZiggoVodafoneHollandsnieuweVodafoneZiggoSkyShowtimeZiggo Movies & SeriestvtelevisiefilmsseriescontentOTTonlinestreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)