Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  SkyShowtime introduceert abonnement met reclame: verkapte prijsverhoging

  SkyShowtime brengt in Nederland vanaf 23 april een nieuw abonnement op de markt waarbij content met reclame wordt geleverd. SkyShowtime is hiermee Netflix voor.
  Jarco Kriek
  16 februari 2024
  comments 7
  SkyShowtime introduceert abonnement met reclame: verkapte prijsverhoging

  Een reclame-abonnement bij een streamingdienst is niet onbekend in Nederland. De Nederlandse streamingdienst Videoland biedt al enige tijd een dergelijk abonnement aan. Ook Netflix heeft in diverse landen een abonnement met reclame. In Nederland is dit reclame-abonnement van Netflix nog niet verkrijgbaar. Dit wordt anders bij SkyShowtime. De streamingdienst gaat vanaf 23 april in twintig landen, waaronder Nederland en België, een abonnementsvorm met reclame in het portfolio opnemen.

   

  Gelijk aanbod

  Het contentaanbod van het reclame-abonnement van SkyShowtime is gelijk aan dat van het huidige abonnement dat zonder reclame wordt geleverd. De namen van de abonnementen wijzigen wel. Het abonnement met reclame krijgt de naam Standaard. Het huidige abonnement zonder reclame krijgt de naam Standaard Plus.

   

  Prijsverhoging

  De nieuwe Standaard abonnement gaat €5,99 per maand kosten. Een euro goedkoper dan het huidige reclamevrije abonnement. Dat abonnement wordt echter twee euro per maand duurder en gaat €8,99 per maand kosten. Het prijsverschil tussen beide abonnementsvormen komt dus op drie euro per maand uit. Een voordeliger jaarabonnement voor beide abonnementen is ook verkrijgbaar. De prijs van het Standaard jaarabonnement vanaf 23 april is €46,99 en van het Standaard Plus abonnement €70,99. Vroege instappers (early birds) die het SkyShowtime abonnement in de eerste periode na marktintroductie hebben gekocht, behouden ook na de wijziging in abonnementstructuur de levenslange korting van 50 procent. Dit geldt echter alleen als het reclamevrije abonnement Stndaard Plus vanaf 23 april wordt gekocht. Voor de early birds wordt de prijs van dit abonnement €4,49 pwe maand. Dit heeft de streamingdienst aan Streamwijzer bevestigd.

  SkyShowtimeOTTonlinestreamingdienstenfilmsseriesabonnementreclamereclamevrijprijsverhoging

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview