Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  SkyShowtime na september in Nederland beschikbaar

  De nieuwe streamingdienst SkyShowtime komt in enkele Europese landen – waaronder Nederland – in het vierde kwartaal op de markt.
  Jarco Kriek
  6 september 2022
  comments 0
  SkyShowtime na september in Nederland beschikbaar
  Foto Getty Images

  Een exacte datum van de beschikbaarheid van SkyShowtime in Nederland is nog niet bekend. Maar duidelijk is wel dat dit tussen oktober en het einde van dit jaar gaat plaatsvinden. SkyShowtime is na Viaplay en HBO Max de derde nieuwe streamingdienst die dit jaar de Nederlandse markt gaat betreden. SkyShowtime komt vanaf 20 september beschikbaar in de Scandinavische landen Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden. Dan wordt enigszins duidelijk wat de prijsstelling gaat worden van de streamingdienst in Europa. De exacte prijs voor Nederlandse abonnees wordt op een later tijdstip – net als de beschikbaarheidsdatum – bekendgemaakt.

   

  Amerikaans content

  SkyShowtime is de streamingdienst waarin de Amerikaanse mediabedrijven Paramount Global (voorheen ViacomCBS) en Comcast samenwerken. De online dienst is op dit moment al in het Verenigd Koninkrijk beschikbaar. SkyShowtime – dat de Amerikaanse OTT-diensten Paramount+ en Peacock samenbrengt – wordt de komende maanden in meerdere Europese landen uitgerold..

   

  Content

  SkyShowtime gaat een uitgebreid contentaanbod leveren. Dit bestaat onder meer uit films, series en programma’s van de zenders NBC, MSNBC, E!, Bravo, SyFy, MTV en Comedy Central. Ook films uit de Paramount-stal zoals Indiana Jones, Star Trek, Jurassic Park en Top Gun zijn bij SkyShowtime in het aanbod terug te vinden. Dit geldt ook voor recente bioscoopfilms als Top Gun: Maverick en Jurassic World. Dit naast de nieuwste films en series die deels exclusief voor de nieuwe streamingdienst worden gemaakt. De Amerikaanse eigenaren van SkyShowtime bezitten ook de uitzendrechten van diverse sporten, zoals World Wrestling Entertainment. Het is niet ondenkbaar dat deze sporten in Europa exclusief via de nieuwe streamingdienst gaan worden aangeboden. Of dat SkyShowtime uitzendrechten van sportcompetities gaat aankopen voor één of meer Europese landen.

  SkyShowtimeOTTonlinefilmsseriesstreamingdienst

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)