Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  SkyShowtime na september in Nederland beschikbaar

  De nieuwe streamingdienst SkyShowtime komt in enkele Europese landen – waaronder Nederland – in het vierde kwartaal op de markt.
  Jarco Kriek
  6 september 2022
  comments 0
  SkyShowtime na september in Nederland beschikbaar
  Foto Getty Images

  Een exacte datum van de beschikbaarheid van SkyShowtime in Nederland is nog niet bekend. Maar duidelijk is wel dat dit tussen oktober en het einde van dit jaar gaat plaatsvinden. SkyShowtime is na Viaplay en HBO Max de derde nieuwe streamingdienst die dit jaar de Nederlandse markt gaat betreden. SkyShowtime komt vanaf 20 september beschikbaar in de Scandinavische landen Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden. Dan wordt enigszins duidelijk wat de prijsstelling gaat worden van de streamingdienst in Europa. De exacte prijs voor Nederlandse abonnees wordt op een later tijdstip – net als de beschikbaarheidsdatum – bekendgemaakt.

   

  Amerikaans content

  SkyShowtime is de streamingdienst waarin de Amerikaanse mediabedrijven Paramount Global (voorheen ViacomCBS) en Comcast samenwerken. De online dienst is op dit moment al in het Verenigd Koninkrijk beschikbaar. SkyShowtime – dat de Amerikaanse OTT-diensten Paramount+ en Peacock samenbrengt – wordt de komende maanden in meerdere Europese landen uitgerold..

   

  Content

  SkyShowtime gaat een uitgebreid contentaanbod leveren. Dit bestaat onder meer uit films, series en programma’s van de zenders NBC, MSNBC, E!, Bravo, SyFy, MTV en Comedy Central. Ook films uit de Paramount-stal zoals Indiana Jones, Star Trek, Jurassic Park en Top Gun zijn bij SkyShowtime in het aanbod terug te vinden. Dit geldt ook voor recente bioscoopfilms als Top Gun: Maverick en Jurassic World. Dit naast de nieuwste films en series die deels exclusief voor de nieuwe streamingdienst worden gemaakt. De Amerikaanse eigenaren van SkyShowtime bezitten ook de uitzendrechten van diverse sporten, zoals World Wrestling Entertainment. Het is niet ondenkbaar dat deze sporten in Europa exclusief via de nieuwe streamingdienst gaan worden aangeboden. Of dat SkyShowtime uitzendrechten van sportcompetities gaat aankopen voor één of meer Europese landen.

  SkyShowtimeOTTonlinefilmsseriesstreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP Vera

  Vera
  RTL 8 om 20:00 uur
  Vera Stanhope ziet eruit alsof ze je elk moment om een euro gaat vragen, maar onder haar verfrommelde hoedje schuilt een briljant speurdersbrein. De opvliegende hoofdinspecteur gaat voor haar collega’s door het vuur, al reageert ze vaak driftig als ze haar briljante gedachtesprongen niet kunnen volgen. In Groot-Brittannië is de populaire serie rond de morsige detective al aan zijn veertiende seizoen toe. De opnames beginnen in 2025.

  TV-TIP Bad Boys for Life

  Bad Boys for Life
  RTL 7 om 20:00 uur
  In deze derde Bad Boys-film zijn rechercheurs Marcus (Martin Lawrence) en Mike (Will Smith) oude rotten in het vak. Marcus denkt er zelfs over om met pensioen te gaan. Dat zal moeten wachten want de weduwe en zoon van een drugsbaas willen wraak op iedereen die betrokken was bij zijn dood. Mike staat bovenaan hun dodenlijst.

  Interview