Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  SkyShowtime nu ook in Nederland: tijdelijk 50 procent levenslange korting

  Nederland is een nieuwe streamingdienst rijker. SkyShowtime betreedt de Nederlandse markt met een interessante kortingsactie.
  Jarco Kriek
  25 oktober 2022
  comments 14
  SkyShowtime nu ook in Nederland: tijdelijk 50 procent levenslange korting

  Wie vóór 6 december een SkyShowtime-abonnement afsluit krijgt een korting van 50 procent op de abonnementsprijs zolang dit abonnement wordt aangehouden. Met een dergelijke actie betrad HBO Max in maart de Nederlandse markt. Zowel HBO Max als SkyShowtime zijn voor de vroege instappers hierdoor veel goedkoper dan vergelijkbare internationale streamingdiensten als Netflix, Disney+ en Viaplay. Alleen Prime Video van Amazon is goedkoper.

   

  Voordeliger kijken

  Het SkyShowtime-abonnement kost €6,99 per maand. Als dit abonnement echter vóór 6 december wordt afgesloten, kost het slechts €3,49 per maand. Dit is een korting van 50 procent. Deze korting geldt niet voor korte periode: zolang het abonnement niet wordt opgezegd blijft de korting van 50 procent actief. Ook als de prijs in de toekomst wordt gewijzigd blijft het kortingspercentage gelijk.

   

  Combinatie

  SkyShowtime is een streamingdienst van Comcast en Paramount, die beide een belang van 50 procent in de onderliggende joint-venture hebben. In diverse landen waar SkyShowtime nog niet actief is, bieden beide bedrijven eigen streamingdiensten aan. Dit zijn Peacock en Paramount+. SkyShowtime combineert beide diensten.

   

  Content

  SkyShowtime gaat een uitgebreid contentaanbod leveren. Bij de marktintroductie in Nederland gaat het om tienduizend uur. Dit aanbod bestaat onder meer uit films, series en programma’s van de zenders NBC, MSNBC, E!, Bravo, SyFy, MTV en Comedy Central. Ook films uit de Paramount-stal zoals Indiana Jones, Star Trek, Jurassic Park en Top Gun zijn bij SkyShowtime in het aanbod terug te vinden. Dit geldt ook voor recente bioscoopfilms als Top Gun: Maverick en Jurassic World: Dominion. Dit naast de nieuwste films en series, die deels exclusief voor de nieuwe streamingdienst worden gemaakt. De Amerikaanse eigenaren van SkyShowtime bezitten ook de uitzendrechten van diverse sporten, zoals World Wrestling Entertainment. Het is niet ondenkbaar dat deze sporten in Europa exclusief via de nieuwe streamingdienst gaan worden aangeboden. Of dat SkyShowtime uitzendrechten van sportcompetities gaat aankopen voor één of meer Europese landen.

  SkyShowtimeOTTonlinestreamingdienstfilmsseriesabonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)