Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Deze F1-races kijk je komend seizoen zonder Viaplay-abo op het Duitse RTL Television

  RTL Television heeft de lijst van races bekendgemaakt die op het ‘open net’ met reclame worden uitgezonden.
  Jarco Kriek
  24 januari 2024
  comments 2
  Deze F1-races kijk je komend seizoen zonder Viaplay-abo op het Duitse RTL Television
  Foto Getty Images

  RTL Duitsland ofwel RTL Television is bij de meeste providers in Nederland in het zenderaanbod beschikbaar. Bij enkele providers is hiervoor een aanvullend tv-abonnement nodig. Voor satellietkijkers is RTL Television in SD-kwaliteit als ongecodeerd kanaal – dus zonder abonnement – via de Astra1-satelliet te bekijken.

   

  Dubbele races

  Een tegenvaller voor de Nederlandse kijkers die zonder abonnement van Viaplay of F1 TV Pro naar Formule 1 wil kijken, is dat RTL Television ook de races in Nederland en België live gaat uitzenden. Deze races zijn ook al bij NOS op NPO 1 en bij VRT op Canvas live te volgen. NPO en VRT moeten door Ziggo, KPN, Odido en alle andere providers verplicht als must-carry kanalen aangeboden worden.

   

  Welke races?

  De volgende races worden live met reclame-uitingen op RTL Television uitgezonden: Bahrein (2 maart), Hongarije (21 juli), België (28 juli), Nederland (25 augustus), Monza (1 september), Azerbeidzjan (15 september) en Las Vegas (24 november). Deze races zijn via Viaplay en F1 TV Pro reclamevrij te zien. De volledige racekalender 2024 van Formule 1 kan je hier vinden.

  RTL DuitslandFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview