Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Spike verdwijnt van Nederlandse televisie

  Het laatste uur heeft geslagen voor Spike, de zender verdwijnt in Nederland. Vanaf 24 mei wordt het plekje ingevuld door Paramount Network.
  Gijsbert de Fokkert
  5 april 2022
  comments 0
  Spike verdwijnt van Nederlandse televisie

  Spike is sinds 2015 in Nederland op televisie. In andere landen werden Spike-zenders al eerder getransformeerd tot Paramount Network. De nieuwe zender is met een compleet andere programmering te zien in het basispakket van alle grote aanbieders.

   

  Sonic the Hedgehog

  Paramount is een bekende speler in Hollywood. Verwacht op Paramount Network films als The Godfather, Ordinary People en Forrest Gump. De zender gaat ook een aantal topseries uitzenden, zoals Yellowstone. Deze rauwe Amerikaanse western-sensatie kent Kevin Costner in de hoofdrol. Verder worden ook Elementary met Lucy Liu en Johnny Lee Miller én Star Trek: Enterprise verwacht. Ook gaat de zender nieuwere films uitzenden, zoals de tv-première van de animatiefilm Sonic the Hedgehog.

  ParamountSpikeYellowstoneKevin CostnerSonic the Hedgehog
 1. TV-TIP Too Large

  Too Large
  TLC om 19:30 uur
  Een maagverkleining kán een manier zijn om gewicht te verliezen, en voor sommige mensen is het zelfs de enige hoop op een normaal leven. Maar wat als je te zwaar bent om zo’n operatie te ondergaan? In Too Large zien we dokter Charles Procter, die patiënten op het goede pad probeert te houden, zodat ze naar een gezond leven kunnen toe­werken. Da’s extreem ingewikkeld, want sommige deelnemers zijn zó zwaar dat ze nauwelijks een vin kunnen verroeren.

  TV-TIP Green Book

  Green Book
  SBS9 om 20:30 uur
  Voor zijn tournee door de zuidelijke staten van Amerika heeft de Afro-Amerikaanse pianist Dr. Don Shirley (Mahershala Ali) een chauffeur nodig. Hij geeft de Italiaans-Amerikaanse uitsmijter Tony Lip (Viggo Mortensen) de baan. Aanvankelijk liggen de twee elkaar niet, maar langzaam maar zeker ontstaat er een bijzondere vriendschap.

  Interview