Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Spike verdwijnt van Nederlandse televisie

  Het laatste uur heeft geslagen voor Spike, de zender verdwijnt in Nederland. Vanaf 24 mei wordt het plekje ingevuld door Paramount Network.
  Gijsbert de Fokkert
  5 april 2022
  comments 0
  Spike verdwijnt van Nederlandse televisie

  Spike is sinds 2015 in Nederland op televisie. In andere landen werden Spike-zenders al eerder getransformeerd tot Paramount Network. De nieuwe zender is met een compleet andere programmering te zien in het basispakket van alle grote aanbieders.

   

  Sonic the Hedgehog

  Paramount is een bekende speler in Hollywood. Verwacht op Paramount Network films als The Godfather, Ordinary People en Forrest Gump. De zender gaat ook een aantal topseries uitzenden, zoals Yellowstone. Deze rauwe Amerikaanse western-sensatie kent Kevin Costner in de hoofdrol. Verder worden ook Elementary met Lucy Liu en Johnny Lee Miller én Star Trek: Enterprise verwacht. Ook gaat de zender nieuwere films uitzenden, zoals de tv-première van de animatiefilm Sonic the Hedgehog.

  ParamountSpikeYellowstoneKevin CostnerSonic the Hedgehog
 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview