Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Spike verdwijnt van Nederlandse televisie

  Het laatste uur heeft geslagen voor Spike, de zender verdwijnt in Nederland. Vanaf 24 mei wordt het plekje ingevuld door Paramount Network.
  Gijsbert de Fokkert
  5 april 2022
  comments 0
  Spike verdwijnt van Nederlandse televisie

  Spike is sinds 2015 in Nederland op televisie. In andere landen werden Spike-zenders al eerder getransformeerd tot Paramount Network. De nieuwe zender is met een compleet andere programmering te zien in het basispakket van alle grote aanbieders.

   

  Sonic the Hedgehog

  Paramount is een bekende speler in Hollywood. Verwacht op Paramount Network films als The Godfather, Ordinary People en Forrest Gump. De zender gaat ook een aantal topseries uitzenden, zoals Yellowstone. Deze rauwe Amerikaanse western-sensatie kent Kevin Costner in de hoofdrol. Verder worden ook Elementary met Lucy Liu en Johnny Lee Miller én Star Trek: Enterprise verwacht. Ook gaat de zender nieuwere films uitzenden, zoals de tv-première van de animatiefilm Sonic the Hedgehog.

  ParamountSpikeYellowstoneKevin CostnerSonic the Hedgehog
 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)