Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Spike verdwijnt van Nederlandse televisie

  Het laatste uur heeft geslagen voor Spike, de zender verdwijnt in Nederland. Vanaf 24 mei wordt het plekje ingevuld door Paramount Network.
  Gijsbert de Fokkert
  5 april 2022
  comments 0
  Spike verdwijnt van Nederlandse televisie

  Spike is sinds 2015 in Nederland op televisie. In andere landen werden Spike-zenders al eerder getransformeerd tot Paramount Network. De nieuwe zender is met een compleet andere programmering te zien in het basispakket van alle grote aanbieders.

   

  Sonic the Hedgehog

  Paramount is een bekende speler in Hollywood. Verwacht op Paramount Network films als The Godfather, Ordinary People en Forrest Gump. De zender gaat ook een aantal topseries uitzenden, zoals Yellowstone. Deze rauwe Amerikaanse western-sensatie kent Kevin Costner in de hoofdrol. Verder worden ook Elementary met Lucy Liu en Johnny Lee Miller én Star Trek: Enterprise verwacht. Ook gaat de zender nieuwere films uitzenden, zoals de tv-première van de animatiefilm Sonic the Hedgehog.

  ParamountSpikeYellowstoneKevin CostnerSonic the Hedgehog
 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)