Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Sportieve aanval op Ziggo en KPN: jaar gratis Viaplay en ESPN bij T-Mobile

  Sportliefhebbers die overwegen weg te gaan bij hun huidige aanbieder van tv en internet, doen er goed aan om naar de nieuwe welkomstactie van T-Mobile te kijken.
  Jarco Kriek
  22 maart 2023
  comments 2
  Sportieve aanval op Ziggo en KPN: jaar gratis Viaplay en ESPN bij T-Mobile
  Foto Getty Images

  Wie van bijvoorbeeld Ziggo of KPN overstapt naar T-Mobile krijgt de komende weken ruim 300 euro gratis sportcontent aangeboden. Het gratis aanbod bestaat uit een jaar gratis toegang tot streamingdienst Viaplay – inclusief het lineaire kanaal Viaplay Xtra tijdens de Formule 1-weekends – en een jaar gratis kijken naar alle kanalen van betaalzender ESPN, waar alle wedstrijden van de Nederlandse voetbalcompetitie Eredivisie live te zien zijn.

   

  Alleen nieuwe klanten

  Deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten die een overstap van een andere aanbieder naar T-Mobile maken. Huidige T-Mobile abonnees die een contractvrij abonnement hebben en dit met een jaar willen verlengen krijgen dit sportieve extraatje niet aangeboden. Wie niet van sport houdt, kan kiezen uit andere welkomstbonussen zoals acht maanden korting op het abonnement.

   

  Concurrentie

  Waar T-Mobile zich in het verleden in de strijd om de abonnee niet liet verleiden tot het aanbieden van hoge kortingen en gratis abonnementen, heeft het bedrijf nu het roer omgegooid. Het gaat nadrukkelijke de strijd met Ziggo en KPN aan. Hierdoor wordt de markt van vaste diensten in Nederland nog dynamischer. T-Mobile is vooral voor Ziggo een grote concurrent aan het worden. De glasvezelnetwerken van Open Dutch Fiber (ODF) – met T-Mobile als hoofdhuurder – worden vooral in het Ziggo-verzorgingsgebied aangelegd. Naast een lagere maandprijs voor internet biedt T-Mobile vergeleken met Ziggo ook een veel snellere uploadsnelheid bij abonnementen. Ziggo heeft als sterker punt dat de tv-dienst uitgebreider is met onder meer ondersteuning van DVB-C.

  T-MobileViaplayViaplay GroupESPNOTTonlinestreamingdiensttvtelevisieinternetabonnementconcurrentieconcurrentiestrijd

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Bob Sikkes

   De Moeite Waard?!

   Terwijl Kopen zonder Kijken nog loopt, is Bouwkundige des Vaderlands Bob Sikkes (57) alweer aan een nieuw project begonnen: De Moeite Waard?!, waarin landgenoten huizen kopen, verbouwen en direct weer verkopen.
   Reacties0 reactie(s)