Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Sportieve aanval op Ziggo en KPN: jaar gratis Viaplay en ESPN bij T-Mobile

  Sportliefhebbers die overwegen weg te gaan bij hun huidige aanbieder van tv en internet, doen er goed aan om naar de nieuwe welkomstactie van T-Mobile te kijken.
  Jarco Kriek
  22 maart 2023
  comments 2
  Sportieve aanval op Ziggo en KPN: jaar gratis Viaplay en ESPN bij T-Mobile
  Foto Getty Images

  Wie van bijvoorbeeld Ziggo of KPN overstapt naar T-Mobile krijgt de komende weken ruim 300 euro gratis sportcontent aangeboden. Het gratis aanbod bestaat uit een jaar gratis toegang tot streamingdienst Viaplay – inclusief het lineaire kanaal Viaplay Xtra tijdens de Formule 1-weekends – en een jaar gratis kijken naar alle kanalen van betaalzender ESPN, waar alle wedstrijden van de Nederlandse voetbalcompetitie Eredivisie live te zien zijn.

   

  Alleen nieuwe klanten

  Deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten die een overstap van een andere aanbieder naar T-Mobile maken. Huidige T-Mobile abonnees die een contractvrij abonnement hebben en dit met een jaar willen verlengen krijgen dit sportieve extraatje niet aangeboden. Wie niet van sport houdt, kan kiezen uit andere welkomstbonussen zoals acht maanden korting op het abonnement.

   

  Concurrentie

  Waar T-Mobile zich in het verleden in de strijd om de abonnee niet liet verleiden tot het aanbieden van hoge kortingen en gratis abonnementen, heeft het bedrijf nu het roer omgegooid. Het gaat nadrukkelijke de strijd met Ziggo en KPN aan. Hierdoor wordt de markt van vaste diensten in Nederland nog dynamischer. T-Mobile is vooral voor Ziggo een grote concurrent aan het worden. De glasvezelnetwerken van Open Dutch Fiber (ODF) – met T-Mobile als hoofdhuurder – worden vooral in het Ziggo-verzorgingsgebied aangelegd. Naast een lagere maandprijs voor internet biedt T-Mobile vergeleken met Ziggo ook een veel snellere uploadsnelheid bij abonnementen. Ziggo heeft als sterker punt dat de tv-dienst uitgebreider is met onder meer ondersteuning van DVB-C.

  T-MobileViaplayViaplay GroupESPNOTTonlinestreamingdiensttvtelevisieinternetabonnementconcurrentieconcurrentiestrijd

  Reacties

 1. TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  TV-TIP Wheeler Dealers World Tour

  Wheeler Dealers World Tour
  discovery om 20:30 uur
  De Wheeler Dealers hebben er zó veel seizoenen opzitten, dat het programma inmiddels ‘klokje rond’ is gegaan. Marc en Elvis vertrekken naar Italië, waar ze relatief goedkoop een Ferrari 348 op de kop kunnen tikken. De combinatie ‘goedkoop’ en ‘Ferrari’ komt niet vaak voor, en er blijkt heel wat aan de auto te mankeren. Elvis moet flink tekeergaan in zijn garage om het racemonster weer terug in tiptop-conditie te brengen.

  Interview