Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Storing Formule 1 bij Viaplay? Bel dit noodnummer!

  Viaplay heeft een Nederlands noodnummer geopend dat abonnees kunnen bellen bij storing of beeldklachten bij live Formule 1-uitzendingen.
  Jarco Kriek
  11 juni 2022
  comments 3
  Storing Formule 1 bij Viaplay? Bel dit noodnummer!

  Viaplay" target="_blank">Viaplay ligt al weken onder vuur omdat duizenden abonnees problemen ondervinden bij het live kijken van Formule 1-races. Klachten variëren van een slechtere beeldkwaliteit dan het door Viaplay beloofde Full HD 1080p, en het haperen of zelfs geheel wegvallen van de stream. Deze klachten treden alleen op als online via een app wordt gekeken. Viaplay-abonnees die een abonnement via Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway hebben afgesloten, kunnen Formule 1 storingsvrij kijken via het lineaire kanaal Viaplay Xtra bij hun provider.

   

  Nederlands noodnummer

  Viaplay is door de Zweedse toezichthouder – na een klacht van Autoriteit Consument & Markt (ACM) – en de Nederlandse Consumentenbond op de vingers getikt wegens de beeldklachten en de slechte bereikbaarheid. Om abonnees en deze consumentenbelangenbehartigers tevreden te stellen, heeft Viaplay in Formule 1-weekenden een noodnummer geopend. Dit telefoonnummer is 010 – 300 6670. Bij signaalproblemen gaat Viaplay persoonlijk met de abonnee aan de slag om de problemen te verhelpen.

  ViaplayViaplay GroupFormule 1storing

  Reacties

 1. TV-TIP Schaatsen: NK Afstanden

  Schaatsen: NK Afstanden
  NPO 1 om 18:20 uur
  Het was aan het begin van het schaatsseizoen nog de vraag wat de overstap naar Team Reggenborgh Patrick Roest zou brengen. Het antwoord weten we inmiddels: de absolute topvorm. Na de nationale allroundtitel en het goud op het EK Allround slijpt hij dit weekend zijn ijzers voor de NK Afstanden. De eerste horde: de 5.000 meter, waar hij concurrentie kan verwachten van onder anderen Beau Snellink, Kars Jansman en Marcel Bosker.

  TV-TIP Possessor

  Possessor
  Film 1 Premiere om 20:30 uur
  Tweede horrormysterie van Brandon Cronenberg _ zoon van regisseur David Cronenberg _ waarin Andrea Riseborough werkt voor een illegaal bedrijf dat een geheime technologie misbruikt om moorden te plegen via het lichaam van een ander.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)