Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Storing Formule 1 bij Viaplay? Bel dit noodnummer!

  Viaplay heeft een Nederlands noodnummer geopend dat abonnees kunnen bellen bij storing of beeldklachten bij live Formule 1-uitzendingen.
  Jarco Kriek
  11 june 2022
  comments 3
  Storing Formule 1 bij Viaplay? Bel dit noodnummer!

  Viaplay ligt al weken onder vuur omdat duizenden abonnees problemen ondervinden bij het live kijken van Formule 1-races. Klachten variëren van een slechtere beeldkwaliteit dan het door Viaplay beloofde Full HD 1080p, en het haperen of zelfs geheel wegvallen van de stream. Deze klachten treden alleen op als online via een app wordt gekeken. Viaplay-abonnees die een abonnement via Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway hebben afgesloten, kunnen Formule 1 storingsvrij kijken via het lineaire kanaal Viaplay Xtra bij hun provider.

   

  Nederlands noodnummer

  Viaplay is door de Zweedse toezichthouder – na een klacht van Autoriteit Consument & Markt (ACM) – en de Nederlandse Consumentenbond op de vingers getikt wegens de beeldklachten en de slechte bereikbaarheid. Om abonnees en deze consumentenbelangenbehartigers tevreden te stellen, heeft Viaplay in Formule 1-weekenden een noodnummer geopend. Dit telefoonnummer is 010 – 300 6670. Bij signaalproblemen gaat Viaplay persoonlijk met de abonnee aan de slag om de problemen te verhelpen.

  ViaplayViaplay GroupFormule 1storing

  Reacties

 1. TV-TIP The Mating Game

  The Mating Game
  NPO 1 om 19:05 uur
  Meertjes, poelen en rivieren zijn vaak het podium waar miljoenen dieren bij elkaar komen om wat heen en weer te flirten.

  TV-TIP The Sommerdahl Murders

  The Sommerdahl Murders
  NPO 3 om 20:38 uur
  In een boot in de haven van Helsingør wordt een projectontwikkelaar dood aangetroffen.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)