Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Storing Formule 1 bij Viaplay? Bel dit noodnummer!

  Viaplay heeft een Nederlands noodnummer geopend dat abonnees kunnen bellen bij storing of beeldklachten bij live Formule 1-uitzendingen.
  Jarco Kriek
  11 june 2022
  comments 3
  Storing Formule 1 bij Viaplay? Bel dit noodnummer!

  Viaplay ligt al weken onder vuur omdat duizenden abonnees problemen ondervinden bij het live kijken van Formule 1-races. Klachten variëren van een slechtere beeldkwaliteit dan het door Viaplay beloofde Full HD 1080p, en het haperen of zelfs geheel wegvallen van de stream. Deze klachten treden alleen op als online via een app wordt gekeken. Viaplay-abonnees die een abonnement via Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway hebben afgesloten, kunnen Formule 1 storingsvrij kijken via het lineaire kanaal Viaplay Xtra bij hun provider.

   

  Nederlands noodnummer

  Viaplay is door de Zweedse toezichthouder – na een klacht van Autoriteit Consument & Markt (ACM) – en de Nederlandse Consumentenbond op de vingers getikt wegens de beeldklachten en de slechte bereikbaarheid. Om abonnees en deze consumentenbelangenbehartigers tevreden te stellen, heeft Viaplay in Formule 1-weekenden een noodnummer geopend. Dit telefoonnummer is 010 – 300 6670. Bij signaalproblemen gaat Viaplay persoonlijk met de abonnee aan de slag om de problemen te verhelpen.

  ViaplayViaplay GroupFormule 1storing

  Reacties

 1. TV-TIP NOS 30 jaar Bijlmervliegramp

  NOS 30 jaar Bijlmervliegramp
  NPO 2 om 17:00 uur
  Vandaag wordt de Bijlmerramp herdacht. Dertig jaar geleden stortte een vliegtuig neer op twee flats in de Bijlmermeer, waarbij 43 mensen om het leven kwamen. Tijdens een ceremonie worden hun namen genoemd, daarna volgt een minuut stilte en wordt een krans gelegd bij de herdenkingsplaats voorde slachtoffers. Mark Visser presenteert het verslag van deze bijeenkomst en praat met gasten over de impact van deze verschrikkelijke ramp.

  TV-TIP The Clovehitch Killer

  The Clovehitch Killer
  RTL 8 om 20:25 uur
  Tiener Tyler en zijn vader Don zijn gerespecteerde inwoners van een rustig dorp in Kentucky. Tien jaar eerder heeft een seriemoordenaar enkele vrouwen op brute wijze vermoord. Tot op de dag van vandaag is het een mysterie wie de dader is. Als Tyler in de schuur van zijn vader een reeks verontrustende foto's vindt die mogelijk verband houden met de moorden, staat zijn leven compleet op zijn kop.

  Interview